Okategoriserade

Zcooly:)

I annonssamarbete med Zcooly

.

Jag har berättat om Zcooly förr men det är så rackarnas bra att jag vill göra det igen. Mina killar älskar det, och när man kan lära sig genom att spela spel så känns det såklart kul:)

Jag älskar det för att det blir en meningsfull skärmtid och inte bara slösurfande.

Zcooly är alltså Lärande Spel. Utvecklade i samarbete med erfarna pedagoger och tanken är att barn mellan 5-12 år på ett roligt sätt ska kunna lära sig och få uppleva glädjen i att lyckas. Alla vet ju att saker som är kul är enklare att lära sig ?

Zcooly följer läroplanen 🙂

Jamie övar sig fortfarande på klockan, det är hans favoritspel.

Han är nästan helt säker på hel och halv nu, men ibland får han tänka till.

Ju mer man spelar, ju längre in i spelets värld kommer man, vilket ger mer och mer fördelar. Man kan köpa saker för sina intjänade Zcoolypengar, som man hela tiden får när man klarar uppgifter.

Som ni ser så övar han nu på kvartar.

Han har svårt för vilket som är ”i” och ”över” men det går framåt. Jag hade ganska svårt att lära mig klockan när jag var liten, kanske för att det då blev väldigt modernt med digitaltid och det blev många fler siffror att hålla rätt på..? Att Ett på dagen är samma sak som Tretton? Jättekonstigt:) Jag har ju dessutom dyskalkuli ?

Sånt här är ju praktexempel på saker som man måste nöta i en evighet för att det ska sitta automatiskt. I ärlighetens namn är det inte det roligaste man kan göra som förälder… Och det är tidskrävande som sjutton, så det är en stor anledning till att jag verkligen uppskattar Zcooly. Här kan ungarna nöta utan att ledsna tills allt är automatiserat. Teamwork när det är som bäst mellan Zcooly, föräldern och barnet:)

.

Zcooly är uppbyggt som en ö där varje plats på ön representerar en årskurs.

Man ser åldersrekommendationen och det här var lite svårt för Jamie, men han ville testa.

Barnen har varsitt konto utefter ålder.

I det här ska man stå i kassan i en affär och ta betalt.

Det är lite klurigt, men man får ta den tid man behöver, ingen stress. Till skillnad från många spel som bara blir hetsigare och snabbare ju längre man kommer så är Zcooly lugnt och trivsamt. Det hörs på ljudnivån när det spelas, de är väldigt lågmälda. Så skönt:)

Barnen får hela tiden positiv feedback, även om de misslyckas med en uppgift så är det hejarop och uppmaningar att försöka igen. Så bra!

Jag tycker att ni ska testa Zcooly!

Det är en prenumerationstjänst, som kostar 69kr/månad, väl investerade pengar tycker jag som ju har svårt för den enklaste matten, och då har ruggigt svårt att hjälpa barnen. Som sagt så tar ju Zcooly även hand om nötandet, på ett kul sätt:)

Med min kod: carolawetterholm så testar ni Zcooly helt gratis i 21 dagar(3veckor) och ni hittar Zcooly HÄR

Kommentarer

  1. Marie

    kommer ihåg hur jag som barn satt på köksbordet och tittade på Köksklockan och försökte lära mig klockan. Och frågade alltid pappa när vi satt i soffan, vad är klockan nu pappa så fick han visa sitt armbandsur för mig så ja kunde se. Övade länge varje dag för pappa hade lovat mig en egen klocka den dag jag lärt mig klockan. Stoltheten när jag äntligen fick min klocka va stor gick runt och tvingade pappa fråga mig vad klockan var 🙂 Bra de kommer på smarta appar så barn lär sig klockan, matte mm

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing