Okategoriserade

Har skrivit ett långt inlägg…

Innehåller annonslänk.

.

… Som jag måste få genomläst av en person innan jag kan publicera. Inte för att det egentligen spelar nån roll för inga namn nämns, och frankly my dear, I don´t give a damn om nån av de berörda känner sig lite kränkt och kinkig. Jag är less nu, det är pinsamt.

Så, här kommer mitt A, så kommer B snart:)

Jag är svinbra på cliffhangers säger mina kursare:D

.

Men tills dess, här rullar det på. Jag har sån träningsvärk att jag på allvar inte fattar. Jag tränade inte på sex dagar, men det var ju knappast som att jag satt still och overksam…och det känns som första gången på ett år eller så. Mysko. Baksida lår är värst, och det är svinigt långt ner till golvet:)

Lagen om alltings jävighet kickar då in såklart och jag droppar allt på marken och måste böja mig. Snark.

Cirkelfyspass med Annika ikväll, och det gick bra bara musklerna blev uppvärmda. Förutom att jag kastade vikterna helt i vissa övningar, rodde med en arm och höll i en vikt istf två, och gjorde armhävningar på golvet i stället för på bosuboll. Men de var snabba:) Axeln känns BÄTTRE!! Det gör ont som fan men det går åt rätt håll:)

.

I morse när jag klev upp och skickade killarna till skolan så kändes det lite som att jag var något i närheten av… inte pigg, det är som att svära i kyrkan att påstå det, men inte dödens trött. Jag kunde i lugn och ro sätta mig och plugga, idag var det mestadels läsning, och det var ju tur, för Doris parkerade i mitt knä.

Där låg hon sen flera timmar. Mysigt, speciellt som jag frös.

Ja, jag har dubbelhaka(or) och det hänger ju både här och var i hela nyllet… Jag tror att jag ska piffa mig lite:) Varför inte liksom, när man nu kan. Jag tänker att jag ju sparat in shitloads av pengar tidigare i livet på att inte använda svindyra antiaging-krämer;) , så då kan jag ju lägga dem på rejäla åtgärder, som jag ännu inte vet riktigt vad det kan heta:)

Jag siktar på en Cher – look:D

Haha, nä, men vafan, man måste kunna fixa lite så det ser ut som jag känner mig. Typ som 23:)

Jaja, ska kolla lite, har en kompis som har en vänninna som är duktig, ska researcha lite. Ja, även jag är en anings ytlig och åldersnojig;)

Kan man fuska med fransar kan man ju fuska med allt annat också.

.

Jag fuskar ju i köket också. Här är min filodegspaj up close:)

filodejspajJag är helt såld, och flera av kidsen valde den framför korven som annars serverades till middag.

Den blev så krämig och smakrik att jag är svårt imponerad av mig själv. Den är ännu godare idag!

Tacokryddad köttfärs, creme fraîche, gröna linser, morötter. Paprika, vitkökspeppar, vitpeppar och lite chili.Tusen ark filodeg och in i ugnen på 225 i typ 20 minuter eller så.

.

Kan vi prata om cyklister?

Ja jag vet , jag kastar mig hej vilt mellan saker idag:) Men så funkar jag.

När vi röjde och grejade hos syrran så hittade vi massa roliga saker, bland annat en del foton och viktiga papper efter mormor. Som detta:

cykelkörkortFröken Karin Broberg ägde alltså rätt att framför en velociped inom Uppsala, anno 1939:)

Jag antar att numret hon tilldelades är samma som på nummerskylten som sitter på den cykel hon skaffade sig då. Som syrran numera trampar runt på:)

Man fick även ett helt papper med regler för hur och var man fick cykla, och i vilken riktning.

Kan vi SNÄLLA återinföra cykelkörkort?

För folk som cyklar, och många gångtrafikanter, borde inte vistas i trafik. De beter sig som humlor på speed. Irrar hit och dit, kastar sig opålitligt från höger till vänster, glider fram som ljudlösa galningar och förväntar sig att man ska se och höra dem. Plus att de tror på riktigt att de är odödliga.

Jag har nyheter för er – det är ni inte. Bli man påkörd av en bil så gör det ont i bästa fall, och i sämsta fall så dör man. Så enkelt är det. Föraren kommer må psykiskt uselt, men sitter väl skyddad i sin lilla bur av airbags och sidokollisionsskydd och får på sin höjd ett blåmärke efter bilbältet.

Värst är det i Uppsala precis vid skolstart på hösten, när stan fylls av nya studenter som plötsligt ska ta sig runt på två hjul i en tät trafikerad stad som de inte känner till.

När man ska köra i city så går skallen som om man kollade på en tennismatch i uppspeedat tempo. Med inslag av hon lilla tjejen i Excoristen, när huvudet snurrade flera varv;)

Jag efterlyser lite vett och etikett helt enkelt, och sunt förnuft!

.

Jag har även en supernajs kod till er som gillar Twistshake

twistshake

De har så jäkla bra grejor, dels de här tallrikarna man sätter fast i underlägget så de liksom sitter FAST:)

Men även de här återanvändbara påsarna, som är förslutningsbara är grymma.http://bit.ly/2ORnJUaMina kids har nästan varje dag med en smörgås till skolan, i en plastpåse, som de sen kastar… Jag försöker att få dem att använda den igen men det är enklare att kasta i soporna.

De här används gång på gång på gång! De fattar att det är flergångs och tänker inte ens tanken att kasta dem:)

De är tillräckligt stora för att rymma solkräm, mobil, nycklar osv, om man vill använda dem på stranden eller badhuset för att hålla sina grejor torra.  Jag älskar dem! Går att diska i maskin dessutom, översta hyllan. En annan favorit är termosen.

twistshake

JA förutom alla barn/babysaker som är deras huvudfokus:) De är det bästa jag testat, alla kategorier, och jag har ju testat det mesta.

Med koden carolawetterholm51 så får ni alltså 51% off på hela sortimentet, och  ni hittar Twistshake här

Julklappar kanske…?

 

Ja, det var allt fö mig idag, en salig blandning:)

I morgon kanske det blir mer struktur, eller inte, man vet aldrig.

Jag ska träna, och sen hämta min älskling Jack på förskolan, det ska bli spännande. Kanske åker vi till Gränby och käkar mellis sen:) Det gäller att njuta av varje sekund man får låna honom ♥

Men nu – sova!

Nati natti:)

 

 

Kommentarer

  1. Rille

    Helt underbart med velocipedtillståndet! Undrar om det enbart gällde i ”Upsala”, så att man var tvungen att skaffa tillstånd från grannkommunen om man ville cykla dit?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing