Okategoriserade

Träning och Jack:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Jag vet att ni kanske är less på min träning men scrolla bara:) Jag skriver ju faktiskt även för min egen skull, och jag tycker det är kul när jag kan gå tillbaka och kolla.

Idag var det Cirkelfys igen, kl 11. Jag var bokad på instruktörspass kl 9, men av tre anledningar valde jag bort det.

1- det är kl. Nio ?

2-syrran var bokad på CF.

3- jag har ett instruktörspass i morgon

Så, vi körde Cirkelfys 🙂 Och sen hem igen. Jag skulle ju hämta Jack idag på förskolan, och Janelle skickade bilder på var jag skulle gå in:)

Jag hann inte mer än äta och duscha så var det dags att åka. De äter mellis två och jag skulle komma strax före. Tjena.

Corrinda skulle med, och hon var lite seg;) men jag visste nästan säkert var förskolan låg. Men när jag väl svängde in där så gick det inte att köra fram till det jag trodde var förskolan. Men då kanske det inte var det? Det skulle ligga på en annan gata än den vi var på. Efter arton felkörningar och snurr så kom vi fram. Och det VAR ju rätt ställe bara från andra hållet.

De satt ju såklart och käkade mellis så vi fick vänta lite. Passade på att kika runt och det ser mysigt ut:) Jag tycker att det ska synas att det är barn som vistas där och det gör det. Och massor av kreativitet! Massa dekorationer, som en cykelfälg invirad i glitter med saker som hängde, som en mobil alltså:)

Jacks lilla hylla med hans saker och den lilla stolen han satt i vid bordet. Låga bord för små personer och de minsta, som Jack då, satt i barnstolar som var låga. Hm… fattar ni? Alltså en barnstol typ tripptrapp, fast annan modell, och låg. Säkert inte ny, kändes äldre men så rackarns bra. Älskar sånt!

Jag fick visa leg för att få med mig lillgubben, det känns tryggt. Han följde med så snällt och vi åkte sen på Corrindas önskan till Max.

Kaffe till mig, glass till Jack och nån vegoburgare till Corrinda. Ja glass en sketen torsdag ?

Han var trött och inte ledsen:) Han charmade sen killen som jobbade i restaurangen, det är Jacks paradgren.

När vi satt där så hade jag fri sikt ut mot drive-in kassan. En röd skåpbil rullade in och en kille öppnade dörren och lutade sig ut för att beställa. Han var så jävla snygg! Jag tappade nästan både hakan och andan 🙂 och utbrast spontant:

” Shit vad snygg han var!!”

Corrinda tycker sällan lika som mig men vände sig om och ….. ”OMG, shit!!”

Alltså han såg ut som en Ken-docka, eller som tagen ur en Dressmannreklam. Fotomodellhunk från Hollywood. Perfektion. Jag smygfotade ??men tänker inte visa er:)

Bilen han satt i var stripad och en googling senare vet vi att förtaget håller på med hundträning, och mobilt hunddagis. Oj vilket otroligt sammanträffande… Doris är en ouppfostrad jycke som kanske även behöver ett hunddagis när jag tänker efter;)

Mobilt. ?

Vi åkte vidare till Gränby och nu messade Simon att han var vaken så vi fick komma med Jack. (Simon jobbar skift)

Vi skulle göra lite ärenden först och han fick åka vagnen. Inne på Normal hittade vi en luva som var så söt och små batteriljus:)

Så åkte vi hem och lämnade tillbaka honom. Lillskrutten ❤️

På väg hem så hoppade vi in på Jula. Jag måste köpa utebelysning och de hade en fin lyktstolpe med tre lyktor för 500kr, nedsatt med 40% antar jag eftersom de väl firar 40 år?

Men den var för låg. 195cm känns inte så pampigt. Jag har en lyktstolpe som myrorna byggt bo i… och jag vågar inte pilla så mycket i den. Ska jag ha fasta installationer så bör en elektriker komma och greja. Jag kan, men det står nåt om behörig ?och det är jag inte. Så jag väntar lite till. Nu ska julbelysningen upp så då ser man lite iaf:)

Hemma lagade jag soppa.

Sådär:) inte det godaste jag gjort. Men vafan.

En sak som däremot är riktigt riktigt supergott är de nya Superkryddorna från Kockens

Jag älskar kanel, ingefära och kardemumma, och här finns de i en burk. Plus lite andra kryddor, som nejlika, chili, och peppar. De är svingoda!

Jag hittade mina på Matsmart🙂

Billigare än på min vanliga butik.

Jag har dem i mitt kaffe och te och i kvargen. Alltså det är så gott!

Snart ska jag koka risgrynsgröt och fatta vad gott det kommer vara på den:)

Så det är mitt tips idag från Matsmart:)

Ett annat är att detta fraktfritt över 500kr och de kör hem det till dörren ??

Sen har jag en fråga, jag älskar glögg ju. Men det måste vara Blossa och helt alkoholfri. Är de här goda? Nån som smakat?

Jag måste nog testa båda:)

.

Och nu måste jag hämta lite te, jag fryser ända in i märgen trots tjocktröja fårullstofflor och filt?

I morgon är det fredag!!

Ha det gott 🙂

Kommentarer

  1. Kajsa Kavat

    Skrattade lite för mig själv, för jag brukar ligga i sängen tidigt på morgnarna och roa mig med mina favvobloggar. Alltså, vad kul, Carola har uppdaterat! Hoppas det bara inte handlar om träning (upprepning) – hehe…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing