Okategoriserade

Fort och fel:)

Ibland hänger inte hjärnan med, eller om man läser det man vill kanske. Men jag tror på det första i det här fallet. Jag surfade runt och hamnade på nyheterna. Barnen i Östersund får inga pepparkakor på dagis i år, för det är besparingar.

Ja en eller två pepparkakor till Lucia lär väl inte göra varken till eller från i slutänden. Kommunen som helhet väntades gå plus men inte barnomsorgen.

Nä. Men spar in på de som är vår framtid vetja, men klaga fan inte när de drar in pepparkakorna på ålderdomshemmet den dag du bor där liksom;)

Alltså nej, det är inte okey att våra svagaste i samhället ska lösa alla besparingar. Varken barn eller pensionärer.

Men det är en annan sak. Jag surfade från Pepparkakor till Pepparkakschoklad. Som i varm choklad med pepparkakssmak. Det lät ju gott. Jag öser ju i kryddor i kaffet bara och hade väl gjort samma lika med choklad men här är receptet.

Jag läste korrekt halva vägen sen tappade jag intresset och bara scrollade med blicken. Kom till sista ingrediensen och tappade hakan… öhhhh va?

Cannabis i choklad? Är det riktigt rätt? ??

Kakaonibs är inte det vanligaste ordet jag läser:) Jag får väl lov att lägga till att jag aldrig varit i kontakt med cannabis på något vis;)

Men det kanske är den extra lilla kryddan som fattas för att den varma chokladen ska få det där lilla extra stinget? Vem vet? Inte jag.

Men jag blev väldigt sugen på varm choklad nu, så jag tror jag blandar i både en dust kakao och min goda kryddblandning jag visade er igår, i mitt kaffe nu:)

Hoppar som alltid cannabisen då?

.

Vi hörs senare!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing