Okategoriserade

Deadline check:)

Jag hade ett par deadlines idag igen, det tar liksom aldrig slut:)

Den ena var en lättläst text för barn, och jag kan ju säga att de inte är lätta att skriva. Jisses vad det är saker att ta hänsyn till! Men nu är den inlämnad och förhoppningvis blir den godkänd.

Jag har läst responsen på våran klassikeruppgift, ni vet den när jag mest satt och drömde om Kevin Costner?

robin hood

Det var många sidor att läsa och massor av kunskap:)

Jag gillar verkligen två av mina tre kurser. Den tredje är mest jobbig,  massa dikter och jox. Jag tänker dagligen på det där gamla talesättet: Har man tagit djävulen i båten får man ro honom i land:)

.

Förutom plugg så har jag varit och fixat mina fransar hos Dau Det var verkligen nödvändigt för jag hade gnuggat bort lite onödigt många, men nu är det fint igen. Jag visade på min instatory.

Efter det så åkte jag raka vägen och tränade. Det ska man kanske inte göra, för franslimmet behöver härda, och svettas och duscha rekommenderas inte direkt efter. Men i bland blir det så:)

Cirkelfys med en David som annonserade att han var på dåligt humör och att det kunde komma att drabba oss:) När han säger det..då vet man att det blir extra jobbigt:D Jag har ju haft sån gräslig träningsvärk i baksida lår, men den har äntligen gett sig. Kanske kommer den tillbaka nu i och för sig…Hm:)

Vi åkte sen till en annan av Friskis anläggningar för ett danspass. Om man gör fem olika pass under november månad så förlänger de ens medlemskort med en månad, och det kan man ju inte missa:)

Vi kör ju mest samma, cirkelfys, hit och instruktörspass, men nu får vi lov att kasta in lite annat. Danspass är kul, men just det här kanske är mer hjärngympa än svettigt. Och det är inte alls fel. Men vad dålig man känner sig när alla andra kan röra sina kroppar i snygga dansmoves och man själv inte ens begriper vilken muskel man ska använda för att få det att se ut som det ska:D

”Alla andra” är mestadels damer i alla åldrar och format och form. Och varenda en ser självsäkra och coola ut, medan jag går åt fel håll, och stundtals bara står och viftar med armarna som en helt vanlig fågelskrämma…Det är tur att man kan skratta åt sig själv:)

.

I morgon ska jag åka till Stockholm för att spela in en liten reklamfilm mot näthat. Jag kommer inte ihåg om jag skrev här, eller om det bara var på instagram, men jag blev tillfrågad om jag ville vara med i en kampanj – Nej till näthat.

Det är helt ideellt och först tyckte jag väl inte att jag hade så mycket att komma med, jag har ju ändå väldigt fina läsare. Till nästan 100% är ni trevliga, men ibland så kommer nån korkskalle som kanske gått vilse eller nåt. Jag skickade en kommentar till dem, som jag fått för några år sen, och som helt uppenbart sitter hårt kvar.

nejtillnäthat

Jorrå:(

Och en timme senare började Jamie kräkas. Sen gjorde han det varje kvart ända till morgonen. Jag glömde nog säga att kommentaren kom sent på kvällen den 23 december… och var undertecknad med Satan.

Och nu ska det spelas in reklamfilm. Vart den kommer visas har jag ingen aning om, men på nätet kanske;) Jag vill medverka till att folk börjar uppföra sig, skaffar sig netikett helt enkelt. Det är hemskt att se hur folk kan kasta ur sig helt sjuka saker när de kan vara anonyma. Det kommer sånt här med, men ofta fastnar det i ett filter. Tanken på att det är vuxna, ofta kvinnor, som gör såhär är obehagligt, för hur ska vårt klimat bli i framtiden om inte ens vuxna kan uppföra sig…?

.

Jag ska sen försöka hinna hem så jag kan köra HIT klockan fem:) Och sen har jag ytterligare en deadline att ta hänsyn till. Dagarna rullar på, ganska lika och väldigt fullbokade.

Nu ska jag hoppa i säng, långt över midnatt som vanligt:)

Natti natti ♥

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting