Okategoriserade

Canada Snow !❤️

I annonssamarbete med Scorett

.

Jag har hittat rätt vintersko:)

 

Snygga Mount Milan kängan från Canada Snow, som har både skor och kläder:)

Jag har ju problem med mina fötter. En fot är paj pga en nervskada, den andra har en ond häl som måste hållas i schack, och som grädde på moset så fryser jag alltid om fötterna på vintern. Ni hör ju, det är många kriterier som ska falla på plats:)

Canada Snows skor är designade och utvecklade för kallt klimat, och i naturmaterial. Mina nya skor är gjorda av mocka med fårulls-lurv inuti:)

Om jag fryser nu då är det konstigt!

Jag har nästan alltid gympadojor. Jag trivs bäst i det, tycker det är snyggt till det jag oftast klär mig i (jeans och tröja typ) och de är sköna. Jag har velat ha ett par varma och snygga vinterskor som ger mig samma känsla, men inte riktigt hittat dem. Men så fanns de hos Canada Snow! Eller hos Scorett då, men ni fattar:)

Jag tycker detaljen med lövet är så fin.

De här heter alltså Mount Milan Kängor och är sportinfluerade. Ovandelen är vattenavvisande mocka och sulan i en högkvalitativ gummiblandning. Sulor är ju lite som vinterdäck, det är vad som håller dig kvar på vägen:) Jag är ruggigt bra på att halka också, det nämnde jag kanske inte;) men inte med de här.

Och när vi ändå pratar om sulor!

Kängorna har en uttagbar komfortinnersula i lammull och är extra studsig, kallas nog för ”svikt” men studs är roligare:) Min onda häl liksom gosar ner sig i en mjuk dämpad varm matta?.

Så viker man upp plösen (heter det så fortfarande?) och snörar på sig skorna och är redo för vilken långpromenad som helst i kyla och drivis.

Jag älskar dem redan. Låt vintern komma bara, för en gångs skull är jag redo:)

 

Just nu regnar det men sen kommer ju kylan. Jag ogillar verkligen att frysa, både om kroppen och om fötterna. Jag är ju ute och går med Doris flera gånger om dan, och föregående vintrar har jag knappt hunnit tina upp mellan varven ibland.

Det var förut det:) Pre Canada Snow.

Det här är ett par skor som med lite omvårdnad kommer hålla mig varm och snygg Forever.

 

Canada Snow har många andra modeller också, mina är med pjäxsnörning, och jag valde mellan dem och de här bruna. De är supersnygga tycker jag, men nu ville jag ha svarta, annars hade verkligen de här bruna kängorna kunnat bli The Chosen one.

De har skor i många fina härliga färger, den här vinröda har även reflexeffekt i dragkedjan, det är smart!

 

 

Det finns både låga och höga modeller, och allt där i mellan:)

De här höga stövlarna ser ju helt underbara ut.

Jag kan inte välja en favorit, för det finns så många att välja mellan. Alla lika snygga, och i samma höga kvalité. Jag länkar så får ni kika själva:)

 

Passa gärna på att titta på allt annat som Canada Snow har att erbjuda, så många fina jackor, och mössor, vantar, pannband….och även tofflor….❤️

Vi har kalla golv hemma. Och alla vet väl vad som händer när man är kall om fötterna? Man tokfryser.

Nu är det slut på det:)

De här tofflorna har insida av fårull och yttersula i mocka. Som att stoppa fötterna i ett mjukt värmeverk, det är helt underbart!  Nu kan jag tassa runt här, varm och go både ute och inne, hela vintern.

Hela sortimentet av Canada Snow hittar ni hos Scorett

❤️❤️

Nu ska jag hämta mina mysiga tofflor och en kopp kaffe och sen läsa lite 🙂

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Aningens små, möjligen. Jag tog en storlek större för att jag gillar det på vinterskor, och de sitter perfekt. Men då vill jag alltså ha lite utrymme för tårna 🙂

  1. Catarina

    Köpte ett par Canada snow skor förra året. Samma modell som de vinröda. Men jag fryser ihjäl om fötterna. Samt att dom har gått ut sig så fötterna glappar. Så jag gav bort mina skor. Betalade nästan 2000kr och de var värdelösa för mig.

      1. Sanna

        Hoppas inte du har betalat för dem. Fina. Men kass kvalitet och scorett har uselt bemötande vid reklamation. Fick ett par canada snowskor i julklapp ett år. Men efter bara någon vecka så släppte innefodret och hasade ner när man tog på sig skon. Lämnade in och skulle få lagat. Tog drygt 3 veckor. Nån vecka efter jag fick tillbaka hade det släppt på den andra skon också så gick tillbaka igen. Då var det februari å kände inte att jag ville vara utan skor igen i 3! Veckor så sa att jag ville reklamera. Men det gick absolut inte för sig då de ville laga. Stod och diskuterade en stund med kassörskan innan jag vek mig och skulle gå. Då hade det kommit in en annan kund med samma sko och fel så då var vi plötsligt två mot en å då fick vi reklamera….. köper faktiskt inget där längre. Vi har ju inte så långa vintrar i Sverige så man vill lämna in nya vinterdojjor i 1,5 månad för lagning av nya skor.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Den är köpt i London för ganska precis elva år sen:) Jag fick syn på en så fin jacka men det var en gravidjacka:/ Förvisso väntade jag Jordan:) men insåg den begränsade användningstiden. Tittade runt i butiken länge, och se på sjutton ! Där fanns den även i vanlig modell:) Jag hade redan köpt en ganska liknande fast längre och i svart… men vafan:) Jag älskar den! Men det är ganska kort tid den funkar, det är inte så mkt foder. Men det gör att den fortfarande är speciell 🙂

  2. S.P

    Jag hade svårt att hitta vinterskor, inga höll måttet, jag frös om fötterna, skorna började läcka osv. För ca 5 år sedan satsade jag på ett par rejäla vinterstövlar från canada snow och sedan dess har jag inte behövt frysa om fötterna. Skorna har inte slitits ett dugg, nästan som nya fortfarande ?? jag rekommenderar verkligen deras skor!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag måste säga att de är ganska normala, möjligen om man ligger mellan storlekarna att man ska välja den större. Jag har 39 i vanliga fall, ibland 40, och valde nu 40 och de är perfekta, jag vill gärna ha lite plats att vicka på tårna 🙂

  3. Marita Jansson

    Vilka snygga! Har du haft dom när det var halkigt?
    Funderar på icebug men dom här var ju finare och är dom dessutom bra i halkan också är valet lätt.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har frågat om specifikt det och fått svaret att de funkar kalas på halka, men Canada Snow har även skor med broddar!! Så kolla deras sortiment 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting