Okategoriserade

Sova vore ju … kul:)

Jag har hamnat i nån inte alls speciellt kul snurr med att inte kunna sova.

Vad är grejen? Jag är inte trött på kvällarna, och de nätter jag sovit riktigt illa, som i natt, då jag var klarvaken till tidig morgon, så är jag inte speciellt trött ens på morgonen. Sista gången jag tittade på klockan var den strax efter fem, och den ringer sju. Just exakt då hade jag iofs helst stoppat huvudet under kudden och sovit vidare. Men när jag återvände till sängen med precis den tanken… nä då var jag inte det minsta trött.

Det kommer slå till under dagen. Gärna efter tre för då kan jag ju inte ens powernappa utan att sabba nattens sömn ?

Det kan ju inte vara fullmåne hela månaden rimligtvis:)

.

Så, vad har dagen att bjuda på tro?

Det är inte så blött så kanske att jag ska ta tillfället i akt och klättra runt med ljusslingor? Jag har nån unge hemma som kanske kan assistera så jag slipper klättra upp och ner ur trädet:)

Våra två stora glasbord står kvar ute och de behöver jag absolut hjälp med att bära in.

Kanske lika bra att köra en plocka undan runda i trädgården när man ändå är ute, och sen tömma kylen i poolrummet, och stänga av den.

Doris ska få en rejäl runda, hon har totalvägrat att gå ut när det regnat som det gjort. Helst smiter hon ner i tvättstugan och kissar på handduken framför duschen…. Hon är lite för mycket katt men samtidigt för lite, för hon skulle ju kunna gå på deras lådor. Om man nu vägrar gå ut. För hon springer alltså och gömmer sig när man frågar om hon vill gå ut och hon vet att det regnar. Fröken Olydig:)

Sen måste jag tvätta min vinterjacka. Jag borde gjort det i våras men kan man skjuta upp saker så gör jag gärna det. Prokrastinera mera:)

Jamie lyckades riva sönder sin jacka igår:/ De här killarna alltså, de sliter kläder på ett sätt som tjejerna aldrig gjorde. Och det beror inte på att tjejerna varit några lugna små dockor, tvärtom. Det har visst gått sönder kläder även för dem, men det mesta har de kunnat ärva av varandra. Killarna … Nope.

Jag vet att jag har sådana där klisterlappar man kan laga med, ska bara försöka hinna, och komma ihåg det(! )ikväll när jackan är hemma och torr.

Sen är det plugg. Jag tänker att om jag försöker vara ute under de ljusa timmarna och får både frisk luft och nån slags ljus, så kanske man sover bättre, plugget kan man med fördel göra i mörker.

Träna ska jag såklart göra också. Jag tänker vara otrogen mot David och köra ett skivstångspass:)

Friskis har hittat på att om man kör fem olika pass under november månad så förlänger de ens träningskort med en månad. Eftersom David är favoriten, hans sätt att lägga upp pass, pusha och peppa är det inte bara jag som gillar, vi är många, men det innebär ju att jag föredrar dem. Alltså tränar jag mestadels med honom, men han har ju bara tre olika pass. Som räknas, för man får inte köra Cirkelfys och sen Cirkelfys soft. Får får man såklart men man får inte räkna dem som två olika pass:) Solklart va;)

Jag tyckte att han borde ta en för laget och köra nåt danspass eller gympa eller så, men han höll inte med. Så då måste man vara lite otrogen:) Det är ju ändå för en god sak?

Men allra först ska jag äta! Jag var jättehungrig i natt, en bidragande orsak till sömnlösheten kanske;) men sen gick det över… Ibland undrar man ju hur kroppen funkar. Nu skulle jag kunna låta bli att äta på hela dagen:)

.

Ha en härlig måndag nu, så hörs vi snart:)

Kommentarer

  1. Jenny

    Har också sovit skitdåligt senaste månaden, och vet flera som gjort det. Måste vara något som ligger i luften. Kanske tyngdtäcke vore nåt att testa? Kram och tack för en bra blogg ❤️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting