Okategoriserade

Instagram tips:)

Innehåller reklam för Matsmart

.

Jag vill tipsa er om att följa Matsmart på instagram!

Där kommer det upp nyheter och man kan göra klippeliklipp först av alla:)

https://track.adtraction.com/t/t?a=1136290811&as=1153429434&t=2&tk=1

Som det här:)

Jag älskar att det finns hygienprodukter hos Matsmart, för alltså…jag har sex döttrar. En har förvisso flyttat hemifrån, men vi är fortfarande sex brudar med långt hår och det både duschas, tvättas hår sminkas på och av, fixas hår, naglar och you name it. Vi gör av med shitloads av schampoo, balsam, deo, värmeskydd, hårspray, mousse, nagellack, ögonskuggor, foundations, puder, läppglans/läppstift, rengöring, removers och för att inte tala om bindor och tamponger ….

Genom att handla i princip allt sånt här så sparar jag in tusenlappar:)

Jag har tre söner också och där skulle jag kunna köpa en lite större schampooflaska och en med duschcreme varje jul, så skulle den räcka:) Men den stora gör ju av med lite  rakhyvlar och deo i alla fall.

Så dagens tips får bli att följa Matsmart på Instagram ♥

Kommentarer

  1. Ulrica

    Menskopp är svårt i början. När man får till det är det smidigt och tämligen bra för både plånbok och miljö. Vill man ha tips och råd så har jag nyligen hittat en youtubekanal och hemsida vid namn put a cup in it, två förvisso amerikanska kvinnor publicerar videos på recensioner av olika menskoppar och även hur man kan felsöka läckage, tips för nybörjare osv. På deras hemsida finns en jämförelsetabell mellan olika menskoppar också.

  2. Josefin

    Alltså tips om menskopp är ju toppenbra men för tjejer som inte haft mens i så många år, kan ju det kännas jätteläskigt. Jag har själv försökt och är ändå typ 30, och får inte till det. Så vetetusan om jag skulle kalla det smidigt …….

  3. Ekot

    Meskopp är ett bra förslag, tar aldrig slut heller. Eftersom ni lätt får stora mängder till återvinningen går det att minska på antalet plastflaskor med. Använd Schamoptvål/kaka. För killar, och många tjejer funkar de kombinerade från neaofsweden bra till både kropp och hår, även för rakning. Tar mindre plats i badrummet med. Väger inte mycket om de ska med till träning. Fast tvål på handfatet tar bort ännu en plastflaska. Dessutom slipper vatten att transporteras runt. Jordklok är en av alla nätbutiker som har alternativ.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har använt det i många år och det är verkligen kanon.
      Några av tjejerna har testat och använder det delvis men det är rätt krångligt innan man lärt sig.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting