Okategoriserade

Julkort genom tiderna:)

Nu börjar det spritta lite i barnen inför jul:) De visade mig igår en massa bilder på små ätbara saker som såg ut som tomtar och snögubbar och allt möjligt.

Vi kommer att ha ett släktkalas andra advent, för alla…:) Det här året har som bekant varit stökigt. Att vi inte ens kunnat få ihop så vi kunnat fira födelsedagar, det har aldrig hänt tidigare. Givetvis har ju inte fokus legat där, för nån helg ledig har det ju kanske funnits, men i stort så har det varit fullt.

Robban jobbar i princip alla lördagar, ibland även söndagar, Corrinda har jobbat helger och har basketmatcher, Patricia jobbar helger, Lovelia spelar basketmatch varenda helg och det räcker för att inte få ihop det. Sen har jag varit tvungen att göra massor på helgerna, både plugg, jobb och allt annat som hör familjen till. Inte att tala om alla måsten på huset, husvagnen och trädgården.

Men nu jäklar hoppas jag att vi får ihop det!

Så, ungarna har fria händer att vara kreativa:)

Jag ska försöka städa lite, eller mycket, under veckan så vi kan sätta upp alla adventsljus av olika slag.

Nu när det blir mörkt vid tre så känns det som att dagarna tar slut så tidigt! Man tittar ut och det är skumt redan vid ett, tvåtiden och så blir det knallsvart på en kvart lite senare. När klockan är fem så känns det som att man borde gå och lägga sig. Det är ju helt galet.

Jag skulle vilja få lite snö nu, så att det i alla fall är ljusare. Men ska det blaska och töa kan det hålla sig borta, det gör ingen glad nånstans.

Mitt ljus i mörkret är som vanligt träningen:D Jag vet att ni är så många som stönar åt det, men det är för att ni inte är där själva. När man hittat det man vill göra, och kommit in i det, så ger det så mycket tillbaka. Inte minst för framtiden! På ett av de pass jag brukar gå så är det ett äldre par som tränar. Jag höll seriöst på att tappa hakan när jag hörde att damen var 82 år! Det märks inte alls, jag hade kunnat gissa på 62:) Hon lyfter vikter och gör burpees och hoppar hit och dit som valfri ungdom. Det är GOALS.

Att hålla sig i form är klokt.

Sen behöver man inte köra högintensivt som jag snart ska åka iväg och göra, men varför inte? Att få upp pulsen är bara nyttigt:)

.

Någon av er önskade att få se bilder på barnen från 2010, antar att det är för att säsongen som vi var med i Familjen Annorlunda går på tv:) Jag har bilder, nästan fler på alla barnen då, än nu, för nu är de inte lika mycket i min absoluta närhet hela tiden. Vi kan ju börja med den här:D Julkortet från 2009

familjen wetterholm

Janelle, Robban, Novalie, Corrinda, Patricia

Trixie Lovelia

Jordan

Nu orkar jag inte skicka julkort längre. Eller ska jag vara helt ärlig så beror det på att frimärken är så in i helvete dyrt att det är ohållbart. Jag har beställt julkorten och betalat olika mycket för dem, allt mellan 0,90kr-4 kr/st. Beroende på hur bra framförhållning jag haft:)  Att då betala 9 kronor i porto är sjukt.

Sen blev det väl 2010 antar jag. Jag vet inte varför bilderna är så små, men det är från den gamla bloggen och dåtiden gjorde väl sitt till:)

familjen wetterholm

Det här årets julkort, 2011, blev det nån strul med så jag tror inte att jag fick dem förrän väldigt sent, tveksam om jag ens skickade ut dem.

familjen wetterholm

Janelle Patricia

 Jordan Jamie

Robban Corrinda

Trixie Lovelia Novalie

2012 hade jag ledsnat på allt gnäll och tjafs med fotograferingen inför jul så jag tog ett sommarkort:)

familjen wetterholm

Och 2013 så fuskade jag med påklistrade luvor:)

Här vet jag att det kändes i hjärtat att inte vara en hel familj, just när jag skrev dit namnen.

Jag kan berätta att det inte är klart på en bild:) Alltid är det nån som ska sura eller tramsa;)

”Det är för trångt! Jag får inte plats! Han trängs! Hon sitter på mig! Lägg av dååååå! Är det klart snart?”

familjen wetterholm

Och nästa år, 2014 så fick Patricias studentfamiljekort bli julkort:) Jag borde tagit en utan mig, men så långt tänkte jag inte direkt där i juni och fick stå mitt kast:)

familjen wetterholm

 

Sen hittar jag inga fler, och anar att det var det sista. Så här ser de ut idag:)

familjen wetterholm

Corrinda Simon

Trixie Novalie Lovelia

Patricia Janelle Jamie Syrran

Jack

 

Här är Jordan med också:) Men Robban hade ingen lust att hänga med oss.

familjen wetterholm

 

Så tio års Familjen Wetterholm – varsågoda:D Det är inte klokt vad snabbt tiden går. Det är ändå nåt man alltid kan räkna med, att det kommer en ny dag i morgon. En ny chans att göra bra ifrån sig;)

Jag tycker ändå att jag bidragit helt okey med mina nio medborgare. Tänk va, de är mina allihop, det är mäktigt ♥

 

Nu måste jag käka lite om jag ska orka köra HIT sen, vi hörs senare!

 

Kommentarer

 1. M

  Att du lyckas att få ihop allt é beundransvärt stor eloge o nu på senare har du inte bara plugg utan du skriver även jobb.Har helt missat att har fått jobb också, så både plugg jobb o bloggjobbet på det o ändå allt hemma me barn fix med. Du måste ha mer än 24timmar/dygn.Du är ju grym.

 2. Sanna

  Tänker att du inte tar illa vid dig. Men om du gör det skit i att svara. Men har jag missat vad som har hänt med din pappa? Är han sjuk? Hoppas ni får en fröjdefull jul! Kram till dig

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Tar inte illa upp:) Han ska få dialys eftersom njurarna inte funkar som de ska, fråga inte varför bara för det vet jag inte?. Han opererade in en slang i buken där dialysvätskan ska åka runt, och efter det åkte han på en liten stroke som opererades. Han mår fint:)
   Men han är stapplig och kan/får inte köra bil just nu, och mamma kör inte sen många år, dock ska vi övningsköra med henne tänkte vi:)
   Så förra veckan var lite stökig milt sagt. Nu behöver han ju skjuts för de här proverna han tar hela tiden, varan kanske? Jag har ingen koll men det är varje vecka typ.

   1. Sanna

    Jaha vad jobbigt! Förstår att det blir mycket för dig. Har han inte rätt till sjukresa? Kan ju vara ett alternativ i så fall.

    1. familjenannorlunda
     familjenannorlunda

     Vet faktiskt inte hur det funkar med sånt där? Det borde han väl ha iofs..? Vi pratade om det idag så ska kolla upp! Nån dag?

 3. Ulrika

  Tack för jättefina foton! Du och dina kids är så amazing! Ja inkl. Simon, Jack och din syster också förstås : )
  Har din syster man & barn men dom kanske inte vill visa sig på bloggen?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing