Okategoriserade

Lite om allt:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

 

Sådär ja. Dagen är i avrundning:) Det har varit mörkt sen före fyra förvisso, men det positiva med det är ju att det liksom inte bli mer än kolsvart… Life of Brian ni vet – always look at the bright side of life!

 

Jag kom på en sak förut idag, eller många, så det här inlägget kan komma att bli spretigt:) Jag undrar i vilken ordning jag ska ta det, så ni kommer ihåg att svara på min fundering? Jag tar det sist! Häng kvar:)

Först tar vi dagens high five:)

Friskis har under november månad en drive att man ska testa på lite nya pass. Om man provar fem olika så förlänger de ens kort med en månad. Jag kör ju TMI, Cirkelfys och HIT regelbundet, och var tvungen att peta in två andra. Dans soft och skivstång soft:D Soft innebär att det är just det, lite mesigt i jämförelse med det vi annars gör. Men det behöver inte för den delen vara enkelt, dans soft är värsta koordinationsövningen för hjärnan. Det är kul att få en morot att testa lite annat, för man blir ju ganska rutinmässig. Jag tränar typ fem dagar i veckan, det är svårt att hinna få in ytterligare pass liksom:)

Nu har jag en månad till, vilket är suveränt för då slipper jag betala mitt årskort i mitten av januari:)

 

Sen en sån här grej som snurrar på instagram och Facebook, vilken genre av litteratur ska du läsa, beroende på vilken månad du är född?

Med tanke på att jag läst mestadels fantasy, med lite variation av thrillers och kriminalromaner så är det ju fint att jag är född i december. Tack och lov att det inte var i oktober, läsa kokböcker….det är ungefär lika kul som poesi 😉

 

Och sen vill jag visa vilken fin adventskalender jag köpt till Jack på Matsmart

https://track.adtraction.com/t/t?a=1136290811&as=1153429434&t=2&tk=1

Jag gillar att jag sparade 120 kronor på den:)

Matsmart har så ofta sådana här guldkorn, så man gör klokt i att kika in ofta. Jag har ju fått in mina tjejer här hemma på att handla där, så jag ska så fort jag är klar här, gå och beställa det de behöver. Utan att veta säkert så antar jag att det är torrschampoo, någon form av smink, säkert balsam för det saknade jag själv i duschen idag efter träningen:) kryddor och vegetariskt:)

Jag har redan beställt massor av bakchoklad till kommande julbak, och även mjöl, havregryn och pepparkakskryddor. Snart kommer det, om det inte redan gjort det, att komma in chokladkartonger och skumtomtar och annat smaskigt till julen. Hoppas jag:)

Matsmart alltså! Ett miljösmart Bleck Week tips:)

.

Och så kommer vi till min fråga, som ni måste tänka på och sen svara på:)

Jag ska åka till Hawaii. Jag vet att så många har det som drömresemål, och det behöver inte stanna där, för det går att ta sig dit utan att vara svinrik. Det går att bo billigt och även om dollarn är som ett skämt så kan man tänka till och köra snikvarianten på olika saker:)

Syrran och jag sätter en ära i att hålla nere alla kostnader, och kommer bo på billiga motell och inte äta på fancy restauranger utan kanske kunna ha tillagningsmöjligheter på rummet.

Men nu kommer vi till det jag vill fråga. Vad skulle ni vilja att vi gjorde där? Alltså, önska er resereportage:) Jag vill ju att ni ska vara med på ett hörn, för givetvis kommer jag blogga därifrån med. Allt annat är ju otänkbart, jag klarar mig inte utan er:) Sen kanske ni tycker det är oförskämt att jag ska glassa runt där och göra er avis, men jag hoppas att ni inte ser det så.

Jag har redan bestämt att vi ska till där man spelade in Jurassic Park, förutsatt att det finns nåt på Oahu där vi mest troligt kommer vara. Jag vet att de spelades in även på Kaui men vafan:)

Sen har vi en ide om att vi vill haka på någon organisation som rensar haven på plast,(fast jag blir sjösjuk..men får lösa det på nåt vis!) vi vill surfa med brandmän:) vi vill återse Pearl Harbour, Polynesian Culture Center där de visar upp alla de polynesiska öarnas kulturer, och sen ska vi såklart kolla på Hawaii 5-O högkvarter:D Och jag vill se en vulkan, och hoppa undan för lite lava.

Helt ärligt har vi inte hunnit tänka så mycket än, så det ska vi ägna oss åt under julen:)

Jag är väldigt sugen på att göra regelrätta intervjuer med blåljuspersonal, men vet inte riktigt hur man gör:) Men det vore ruggigt kul. Jag ska kolla med mina vänner som är journalister kanske…

Så, tänk nu och säg sen, jag uppskattar det mycket ♥

Nu ska jag beställa från Matsmart innan jag glömmer det!

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. :)

    Varför inte passa på att VLOGGA istället för att blogga? Vore superkul att se resan även i videoformat + lite mer modernt än bloggen ;P

  2. Mia

    Första tanken som dök upp var klimatförändringarna. När det är soligt och varmt, sitter bilägarna kvar i med ac:n på i sin bilar vid havet, istället för att ta ett svalkande dopp. Surfkurs skulle vilja se dig gå. Hawaii har också mer uteliggare och tiggare, men trevlig miljö att vistas i. Berätta gärna hur befolkningen har det.

  3. Mia

    Vad kul! När ska ni åka dit? Tillbringade 4 v på Ohau för 10 år sedan. Finns ju hur mycket som helst att göra! Pearl Habour är ju mäktigt och något som jag tyckte var väldigt fascinerande var att åka på Valsafari ( går båtar från Waikiki, om jag inte minns fel). Antar att ni tänkt snorkla?
    Jag skulle vilja besöka Hawaii, the Big island och Maui om jag åker tillbaka.

  4. Anna

    Hoppas ni får det kul på Hawaii, har inte själv varit där men en väninna var där i våras. Och det var dyrt! Bara frukost kostade typ 300kr.

  5. Carina

    För mig är Hawaii = ironman. Med tanke på att ni tränar en hel del så skulle det vara kul om ni gjorde erat eget ironman. Jag vet att du inte springer men som sagt, gör det till erat eget.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting