Okategoriserade

Lite superbär med rabatt kanske?

Innehåller annonslänkar för Protein.se

.

Nu har jag både finfina tips OCH en rabattkod till er:)

Jag har numera sällskap i mitt tänk kring kost och träning här hemma. Både Patricia och Corrinda är helt inne på att sakerna vi äter ska vara nyttiga. Men det slutar inte där, det ska räknas proteininnehåll  och kalorier. Patricia ska bygga muskler:) Jag börjar bli ganska nöjd med mina överarmar, men mycket vill ha mer och resten av kroppen behöver lite tajtare muskler;)

Vi äter bra, relativ ren kost, men inte hela tiden. Jag erkänner villigt att jag åker ner till Ica och köper fem burkar av deras billigaste ravioli mellan varven:) Jag är långt ifrån både PK och pretentiös.

Nu har jag fått nys på en sida som heter Protein.se

Sluta INTE läsa nu:) för det finns massor av bra grejor på den här sidan, inte bara för träningsnördar:)

Till exempel det här ekologiska Acaibärpulvret.

NI känner till acai, helt säkert, det är ett superbär, och det här pulvret är suveränt att strö på yoghurten eller mixa ner i smoothies. Finns recept på Protein.se. Det är fullproppat av antioxidanter, innehåller hela sex gånger mer än blåbär, och även antocyaniner. Det här bidrar till att stärka immunförsvaret , skyddar kroppen från oxidativ skada och stödjer hjärt-kärlsystemet. Svinbra med andra ord!

Det här känns som gjort för mig – Deadlineflow:)

Ökar helt enkelt fokus och prestationsförmågan, som kaffe, fast utan det stissiga man kan uppleva om man råkar dricka fjorton koppar på raken:)

 

Patricia  och Corrinda älskar de här pannkakorna, och jag tycker också om dem, bara det att jag aldrig hinner få några:)

De är så enkla att göra och smakar mycket bra:) Jag brukar ha helt vanlig kvarg som jag blandar med hallon eller blåbär på, supergott.

Och Macapulver!

Även det en slags superfood, och jag strör det på yoghurten eller i smoothie. Det har högt innehåll av protein, kalcium, järn och fosfor.

Sen finns det ju massor av proteinpulver, fettförbrännande och vitaminer och mineraler. Allt man kan tänkas behöva:)

 

Med min kod CAROLA30 får ni 30% rabatt på hela sortimentet:)

Just nu under Black Week så kan man få upp till 37% rabatt om ni blir en av de 300 första som lägger en order, men hinner ni inte på det tåget, så kan ni luta er tillbaka med min rabatt:D

Kika in:)

Kommentarer

  1. Sanna

    Älskar protein.se!!! Handlat där länge nu o deras acaipulver är ?? Även varit riktigt nöjd me deras andra produkter. Hittills inte testat pannkakorna, men kanske skulle ta o göra det ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting