Okategoriserade

Cash tillbaka – ja tack:)

Innehåller annonslänk för Cashbackshopping

 

Jag vill bara smyga in med ett supertips inför Black Friday:)

( och övriga gånger ni handlar på nätet)

För om ni reggar er på Cashbackshopping så kan ni få pengar tillbaka på era köp:) Snacka om winwin!

Cashbackshopping är en helt kostnadsfri tjänst som ger återbäring på dina köp av varor och resor online. Det finns massor av butiker anslutna och genom att handla så får du återbäring i form av riktiga pengar, inte bonuscheckar eller sånt knutna till en specifik butik, utan pengar insatta på ditt bankkonto:D Inte ett dugg krångligt, bara smart.

Du får dessutom 50kr i välkomstbonus på ditt första köp.

Det här är så bra! HÄR kommer ni direkt dit:)

https://click.interlaced.in/44/1203

 

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing