Okategoriserade

Fina toppar och klänningar:)

I annonssamarbete med Ellos

.

För ett tag sen berättade jag att jag hittat och beställt så rackarns fina toppar från Ellos. Jag lovade att visa er dem och nu ska ni få se:)

Den här toppen hade jag när jag var ute och kollade på fotboll med killkompisarna. Som normalt inte noterar vad man har på sig. Jag tror att de inte skulle höja på ögonbrynen om jag kom klädd i en svart sopsäck:)

Men nu ??

Alla fyra kommenterade och komplimerade den, inte bara en gång, utan flera gånger under kvällen:)

Kolla ärmen! Den lyfter hela toppen:) Och v-ringning, min favorit.

Dessutom vann Sverige fotbollsmatchen och vi får se fram emot EM nästa sommar, så den förde tur med sig också:)

Jag blev så förtjust i färgen och att det glittrade så när jag hittade ett linne i samma så slog jag till direkt. Jag älskar linnen!

De funkar året om, och jag känner mig alltid bekväm i det. Bara att dra på en kavaj eller blus/skjorta/kofta över.

Det här är djupt i ryggen vilket jag föredrar.

Nevermind håret, det är inte riktigt torrt, och nej ingen behöver fundera på om jag använder brun utan sol;)

Både linnet och toppen är lite sådär slankiga i materialet, det känns lyxigt och är skönt mot kroppen. Det blev inte svettigt heller, jag kunde hänga upp min topp för vidare användning efter en helkväll ute.

Den eller linnet kommer vara en del av partystassen när jag ska ut med Friskis-tjejerna i morgon 🙂

Eller… så blir det den här svarta toppen.

Den är i sammetsliknande material, med sval skön insida och små ploppar. Den är kortare ärm men inte ärmlös, det gillar jag. Det är noga med hur kläderna sitter under och över armarna tycker jag. Det får absolut inte sitta åt under, för då blir det skavigt, och svettigt, men den måste sitta fint över axlarna för att se snygg ut. Den här sitter som en smäck:)

Lite lösare passform, så man inte behöver hålla in magen när man ätit och druckit en helkväll:). Nej det gör jag inte, men ibland är det skönt att ha något som inte sitter åt.

Ellos har för övrigt storlekar som passar alla, jag är ibland lite mitt i mellan men hittar alltid rätt. De har fina storlekstabeller och de skriver hur lång modellen är och vilken storlek hon har på bilden så jag tycker det är enkelt att ta ett beslut.

Just nu har Ellos massor av bra erbjudanden och nyheter på sin sida. Jag kan inte riktigt glömma den här röda omlottoppen

Jag tycker den är så himla fin!

Och samma med den här fantastiska klänningen.

Men nu såg jag även den här silvriga klänningen

Jag är väldigt sugen på att ha just klänning i jul. Jag brukar ha en tomteklänning:) men kanske har jag blivit vuxen nu:)

Röd

Vinröd

Silvrig

Ellos har massor som sagt, och den här tunikan i olika färger tycker jag om.

Vinröd

Grön

Svart

Som sagt… – massor!

Och nu är det Black Week Special! Ni får med min kod ytterligare 5% på alla erbjudanden och nedsatta varor, ink. varumärken. Gäller t.o.m 2/12 Och den gäller givetvis under Black Friday:)

Koden är 405451

Kommentarer

  1. Marie

    Silverklänningen har jag i andra färger- så jävla snygga och sköna, helt klart bästa modellen någonsin. Tänk bara på att ta en storlek mindre , de är stora i storleken.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting