Okategoriserade

På tå hela dagen:)

Jag insåg när jag satte mig i soffan hur trött jag var. Hela dagen har jag grejat:)

Nu borde jag gå och sova men si det går inte för jag har ätit shitloads av ris a la Malta och mår illa ?? Måste smälta den först;)

Jag kokade risgrynsgröt idag i min Croc Pot, och sen käkade jag och delar av barnen gröt till middag. Jag älskar risgrynsgröt! Det är synd att den inte direkt räknas till de nyttigare varianterna;) Nu är det knappt nåt socker i den jag gör själv, men ju mer grädde ..

På med massor av grötkrydda och mums!

Och så gör man ris a la Malta lite senare;)

Det tog nästan slut så bara att göra mer i morgon.

Jaha vad har jag gjort idag då? Hm..?

Jo, jag började med att åka och träna. Så motvilligt idag att jag tänkte ligga kvar, men hjärnan vann över tröttheten. Man kan träna ändå, och väl på plats är det ju alltid kul. Sen åkte Patricia och jag och handlade, massor av kassar och så tanka bilen på det. Blä.

Hemma sen fick Patricia det höga nöjet att städa ur kylen så det nya fick plats. Varenda gång… alltså suck. Men nu är det fint ett tag:) Jag torkade och diskade och blev hungrigare och hungrigare. När jag äntligen åt blev det två vörtmackor med leverpastej. Så med facit i handen är det inte ett dugg märkligt att jag varit hungrig hela dagen;)

Dusch och sen mera städ, som mynnade ut i att jag satt upp en adventsljusstake och målat min dörr och balkong. Eller min och min, Nisses.

Skruvat upp den hann jag göra också. Jag har haft flera smådörrar här hemma i flera år, men nu har det utökats med två till. Den här och så den här.

Jag blev så inspirerad av Mirkas hus att jag gjorde en egen variant. Jag ska sätta en bit tapet bakom dörren jag med:)

Japp:) Man blir aldrig för stor för julen:) Jag har inga småbarn längre så jag hoppar över alla tomtebus och lämnade brev, jag skulle tycka det var kul men inte de.

Jag städade vidare mellan varven, lite här och lite där. När jag städade lite under köksön så hittade jag en plåtlåda..?

Aha! Det blir egenodlad färskpotatis till jul!!

Jag är nog lite av en förebild på att odla potatis hemma?

Fina är de ju också!

.

Idag hann jag inte ens öppna skolböckerna! Jag hann inte heller hämta böcker på bibblan. Jag prioriterade annat såklart, men i morgon får jag ta konsekvenserna av det och det blir heldagsplugg. Är tanken:)

Jag tror jag ska testa att ta med Doris till bibblan, jag har lyckats byta utlämningsställe så jag kan hämta här i krokarna. Doris hatar att bli lämnad, så det kan tänkas att det blir yl och gråt när jag går in, men det tar ju inte mer än två minuter förhoppningsvis. Då slår jag två flugor i en smäll, både promenad och hämta litteratur:)

Nu ska jag hoppa i säng!

Vi hörs i morgon?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting