Okategoriserade

En sån tråkig dag!

Alltså gårdagen, hade ni lika tråkigt väder som vi? Regn, grått och regn och grått. Man kan ju börja grina!

Jag kan inte ens säga att jag var speciellt produktiv, men jag satt i fåtöljen och jobbade på hela dagen i alla fall. Läste ex antal kapitel i kurslitteratur, skrev ex antal sidor, och fick en del gjort i alla fall.

Novalie hade klädsim, så hon kom plötsligt ut ur sitt rum i baddräkt och badshorts och frågade om man kunde ha så? Jag fattade först inte utan trodde hon skulle gå så till skolan? Liiite kallt eller…?

Men så fattade jag;) Hon simmade i joggingbyxor och långärmad tröja. Jobbigt! Jag brukar ju dyka i med träningskläderna på men de är ju både tunna och tajta så det märks knappt. Men det fick de inte ha, och det är ju bra för ska man testa ska det ju vara vanliga kläder.

Barnen går hemifrån när det är mörkt på morgonen och kommer hem när det är mörkt, det borde finnas nån anpassning där. Att tillbringa all sin ljusa tid i skolan är säkert inte sunt:)

Jag hade ju tänkt gå till bibblan, och den tanken var kvar rätt länge, men de öppnar inte förrän 12. Och då hade det börjat regna.. jag hade paket att hämta på två olika ställen så jag tänkte att jag tar bilen!! Men struntade sen i det. Jag kan göra allt det där en annan dag, kanske idag:)

Palla gå ut mer än nödvändigt i det här grisvädret.

Däremot så förvånade jag mig själv.

Klev ut i köket för att laga lite mat, och sneglade på croc pot en med sitt väldoftande innehåll av risgrynsgröt, för det blev en ny omgång. Men några av barnen gillar inte gröt så jag fann mig plötsligt stå och grädda plättar! Hur det gick till vet jag inte.

Givetvis väljer ingen gröt framför plättar så tja.. det blev en del tid framför spisen:)

Doris älskar plättar hon med och satt som ett ljus intill hela tiden. Hon tittar bara…;)

.

Idag ska jag träna lite, men innan dess borde jag då hämta böcker och paket, och städa.

Senare ikväll så ska jag ut med ett gäng av tjejerna jag brukar träna ihop med, det ska bli så kul! Jag antar att en del av oss träffas på träningen först:)

Så dealen för mig lyder – träna hårt, ät och drick gott??

Funkar.

Vi ska äta på ett ställe som heter Klang, tror jag… vi ändrade ställe så nu blev jag osäker, men har ju tid att kolla upp det. Jag kanske ska se om de har det där svingoda vinet jag drack på influencermiddagen

Får visa bild för kommer aldrig fatta vad det heter. Det hade ju varit klurigt också om man fotade hela etiketten… men jag tyckte väl att det där räckte 😉

.

Jag ska skriva ihop ett inlägg med en del av de erbjudanden jag hittat för idag tänkte jag.

Det är kanske lika bra att göra det direkt så jag inte kommer på tusen andra saker att göra. Jag är lite splittrad helt klart:)

Men vi säger så helt enkelt!

Och så bör vi hinna höras lite senare också om livet i allmänhet. Vad ska ni göra i helgen till exempel? Jag antar att söndagen innehåller pepparkakor och tända ljus hos många, men förutom första advent?

Hörs snart ?

Kommentarer

  1. Sandra

    Finns på systemet. Petit Chablis Nr 73719
    La Manufacture , Iofs 2017 men borde inte vara så stor skillnad tycker jag som inte dricker vin ??

  2. Marie

    Var samma väder här. Göteborg har tydligen bara haft 10 soltimmar i november fram tills i morse 🙁 Vaknade till blå himmel och sol idag. Så idag blir de till gå ut få i sig lite sol. Man blir ju helt jädra deppad av de där eviga mörkret och regnet. Förutom lite advent på söndag så ska jag till min pappa imån och umgås lite med honom. Så bliven ganska lugn helg. Ska vara soligt hela helgen sägs det så kanske blir jag ger mig ut och fotar lite kanske

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing