Okategoriserade

Whihoo – Cubus:)

Innehåller annonslänk för Cubus

.

Hörrni! Nu har Cubus kul grejor igen!

De smygstartade sin Black Friday nu i kväll med 20% på alla kläder i hela sortimentet??

Det kommer de fortsätta med ända tills klockan 23.59 idag, 29/11.

Jag ska definitivt in och shoppa flera ulltröjor!

Sist köpte jag tre stycken, den här

De här i grått och rosa, en av varje 🙂

Och tajts till:)

Och jag har haft dem på sen dess?De är helt underbara. Nej de kliar INTE! Jag är superkinkig med det:)

Jag kanske inte behöver fler iofs men tänker att det kommer bli fina julklappar:)

Jag såg att de har en del att välja på inom jultröjor också:)

Elf

Paket

Tofflor

Renar

Det är ju så roligt! Så töntigt och så kul! Jag älskar det, men faktiskt så har jag ingen egen… Förutom en elf-hoodie:)

Förra året fick alla barnen olika varianter av myskläder/pyjamasar.

Alla gick runt i mysiga ulliga och gulliga dressar:) Förra julen var det faktiskt snö här så det var lite extra magiskt att mysa ner sig i soffan med tända ljus, glögg och olika julfilmer, i myskläder❤️

Shortsen är så mysiga! De med:)

Jag gillar att man kan beställa hem och om man behöver byta kan man göra det i butik. Det är perfekt. Det är de kanske inte ensamma om förvisso men ändå, det är rasande praktiskt.

Så, till 23.59 ikväll – shoppa loss 🙂

Cubus ⬅️

.

Tips!! Cubus finns på Cashbackshopping, så det går utmärkt att få återbäring åxå ??

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing