Okategoriserade

Galet!

Alltså jezzzuuuuussss! Jag trodde jag skulle gå under på den här kuppen, men här är jag nu, trött som en gam, men klar!

Jag har deadline idag. På inte mindre än tre olika saker. Två kurser, och ett arbetsutkast.

Den ena kursen har jag brottats med så länge, det var diktuppgifter, och jag hatar poesi. Jag känner att jag vill gå så långt som att jag idiotförklarar alla poeter, för det är skitkonstigt att skriva så man inte fattar direkt:) Trams. Fjant. Fan, ge mig en redig action liksom:)

Men jag har precis skickat in en diktsvit om fem, kanske var det sex dikter. De lär inte få toppbetyg, men de är inne i tid. Får jag bakläxa så hoppar jag av kursen, jag svär:)

Sen har jag analyserat och diskuterat, dikter av Edit Södergran. Fattar ingenting, men vad ska man göra? Jag är alltid den som är skitkritisk:D

Och så var det två böcker som skulle läsas och diskuteras. Jag hade beställt dem i god tid, men inte fått dem, så jag har maratonläst hela helgen.

Mitt i allt så insåg jag att helvetes jävla skit! Det är deadline i den andra kursen samma dag! Jag känner det som att jag missar det hela tiden, men oftast så har jag påbörjat och är nånstans av i närheten av klar, men inte nu. SÅ jag har värpt fram ett bilderboksutkast idag, på en timme. Det först jag hade skrivit, igår, blev jag så missnöjd med att jag kastade det. Bara att börja om.

Igår satt jag till klockan fyra. Alltså 04.00 på morgonen. Snark.

Idag behövde pappa skjuts, så det var bara till att kliva upp. Trött så tårarna rann innan ögonen vande sig vid att vara öppna:) Hem, och tack och lov så flyttades min frans-tid, så jag hann med mitt utkast på ett jobb. Det tog några timmar, och när jag så fått in det så var det bara att dra på träningskläderna och ila till Friskis.

Patricia, jag och Corrinda hade lovat David att vara statister i en instruktionsfilm som skulle spelas in. Det skulle varit några fler, men jag tror det var sjuka barn där, men vi och en tjej till infann oss. De fick ragga lite killar inne på gymmet, och så har vi fått låtsas vara noviser på att träna.

När vi var klara med det, så körde vi ett snabbt men intensivt pass och sen hem. På vägen hem i mörkret så kände jag att jag borde låtit nån av tjejerna köra så hade jag kunnat blunda, satan vad trött jag var! Hemma luktade det korvstroganoff, och man kan ju bli löjligt glad för sånt!

Att slippa laga mat, att tjejerna hemma hade tänkt till själva, de börjar verkligen bli stora:)

Gott var det också!

Jag gick och duschade, blundade där i det strilande vattnet, men kände ändå att jag var tvungen att ta en powernap, jag skulle ju då som sagt skriva en diktsvit och ett bilderboksmanus.

Bad Trixie väcka mig efter en kvart och somnade som en stock:)

Och sen skrev jag, och skickade in, och nu är jag klar! Men den här deadlinen.

På onsdag ska jag till Växjö och sen är nästa den nionde. Så fyller jag år i lugn och ro den tionde:)

 

Ja, så man skull kunna säga att de här sista dagarna varit jävligt köriga. Förbannat stökigt, för som jag nog sagt innan så var det ju en advent som skulle fixas, en adventsfika att mysa på och en fredagskväll ute med härligt folk. Har jag inte berättat om det? I så fall kanske jag gör det senare:)

 

Men hörrni! Nu sk jag gå och ladda upp datorn, hämta glögg, och se på Leathal Weapon, sen ska jag berätta för er varför Dynamic code är så bra!

Ni är så retro och bakåtsträvande…..:)

Hörs snart!

 

Kommentarer

 1. Ulrika

  Vad skönt att bocka av en tenta, kan fortfarande komma ihåg känslan när man var klar med en kurs och kunde gå på nästa. Jag har dock inte riktigt fattat vad alla dessa kurser du kämpar så med ska leda till? Är det bibliotekarie du läser till? Helt rätt i så fall, att inte låta åldern stoppa en utan våga omutbilda sig. Jag har flera vänner som läst till just bibliotekarie på äldre dar och trivs jättebra. Hur är arbetsmarknaden, lätt att få jobb? Kan man jobba som något annat annars?

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Bibliotekarie? Nope 🙂 Jag läser kreativa skrivarkurser, alltså så att man ska bli en bättre ”skrivare”:) Författare alltså, om det vill sig väl. Det här är min dröm. Kanske inte ett yrkesval, men jag vill göra det och jag har möjlighet så då gör jag det. Jag är inte helt säker på om du är dryg eller peppande med ålderssnacket?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing