Okategoriserade

Vi lämnar..:)

Vi lämnar de lättkränkta därhän. De ger sig såklart inte, utan fortsätter hävda att jag bör ändra på mig?. Att tala för döva öron är inget jag har lust med längre:)

.

Idag fick jag ställa klockan minsann. Jag skulle göra fransar hos Dau redan klockan 12.00?

Ja, vi vänder på dygnet här, det är något som vi gillar. Andra passar det inte och då gör man som man vill:) Vi sover länge och är uppe skitsent, ända till natten möter morgonen?

Jag ställer alltid klockan, även om det mer är för att inte riskera att sova hela dagen, för tro mig, det har jag inga problem med. Jag är en nattmänniska:)

Jag ligger alltid och surfar för att vakna till, och läser lite nyheter och oviktigt annat. Så klev jag upp, fixade mig och käkade frukost. Skrapa rutor och glida ner på stan där det var gott om parkeringar. Våra politiker har dödat innerstan väldigt effektivt genom diverse åtgärder. Höjda p-avgifter, mindre p-platser, inga dubbdäck på Kungsgatan och svindyra butikshyror är bara några faktorer.

Det är så mycket vatten i Fyrisån! Den forsar och är kraftfull som sjutton:)

Jag fick nya fransar och en härlig pratstund, innan vi skiljdes åt. Jag blir alltid på bra humör av att träffa Dau❤️

Hemma väntade tjejerna, vi skulle träna, men det tog några timmar innan vi samlat ihop oss. Syrran var och handlade och det tog lite tid. Vi messade Janelle och frågade om hon ville med och det ville hon, så vi var en stadig skara:)

På fem personer:)

Vi körde två kilometer på crossen för att sen gå på maskinerna. Idag körde jag fem repetitioner på alla vikter och ökade tills jag inte orkade fem, då gick jag hela vägen tillbaka. Så, fem rep på 20kg, fem på 25, sen 30 osv upp till 130kg i benpressen?och så hela vägen ner till 20 igen. Det blir många repetitioner och många kilon:)

Samma i axel och en annan benmaskin och sen gick vi till mattan uppe och körde annat.

Multitaskingen består i att Janelle har ett gummiband mellan knäna och står och trampar små små tramp, tar svinbra i rumpan, samtidigt som hon knuffar Corrindas ben nedåt eller åt sidorna, en härlig magdödare:)

Jag var ganska trött här, vi körde mycket armar igår så hela kroppen kändes mör. Lite mage, planka, situps osv och en massa benböj och armhävningar.

Pust!

Det är kul att träna ihop:)

Så småningom gav vi oss, och vi får se hur vi orkar, kanske blir det i morgon igen, kanske inte. Jag funderar på att testa att stå på tråkiga konditionsmaskinerna och se nån halvkass serie. Kanske blir cardion lite roligare då;)

Problemet är bara att jag gillar att fokusera på serier, jag är ganska lättstörd så vi får se. Det förutsätter även att man är ensam annars är det ju roligare att snacka:)

Hemma var det lugna gatan, och Patricia lagade mat medan jag duschade. Man ska undvika det med nya fransar så det blir en snabbdusch utan hårtvätt, det gjorde jag igår.

Snart är det nyår också!

Vi firar som alltid här hemma, bara jag, syrran och barnen. De äldre kidsen drar ju iväg sen, och jag brukar ha jourtjänst på att hämta. Förra året drack jag ett glas vin till maten och skålade i en sån pytteflaska champagne och givetjävlavis så ringde en unge och behövde skjuts?. Det går inga bussar sent och alla taxibilar är bokade sen länge. Jag kör inte om jag druckit minsta lilla så det blev knöligt. Sen löste det sig och de hade tur och fick tag i en taxi på väg att ta en annan körning men hade en liten lycka.

Så i år vet jag inte. Det är inte det minsta viktigt att dricka alkohol men samtidigt är det väldigt gott till middag. Kanske får det bli must, eller alkoholfritt. Eller så får ungarna tänka till före 😉

Eller gå hem. Det gör jag ?

Tydligen åt vi fläskfilé förra nyår? Baconinlindad.. kommer jag inte ihåg.

Men bär och glass och grädde till dessert minns jag. Det är ganska standard:) Enkelt men så gott!

Vi har inte bestämt än vad vi ska äta, men lär väl tänka till lite kanske. Det verkar som alla barnen ska äta hemma i alla fall.

Jag är så sugen på pizza??, ”alla”äter det just nu.

Så många i mitt flöde som ledsnat på julmaten, hur fan man nu kan ledsna på det? Eller är det bara vi som har värsta buffén? Mitt bästa är risgrynsgröt, och det ledsnar jag inte på om jag så äter det sju dagar i veckan:) Men det protesteras så mkt det på nyårsafton 😉

Jag är ju rätt enkelspårig, äter exempelvis samma frukost varje dag, så att ledsna på julbord skulle vara en omöjligt för mig:)

Men alla får göra och tycka som de vill, viktigt att lägga till ??

Nu ska jag sällskapa med Jamie i soffan, han ser på Dumma Mej, men jag tror jag passar på att läsa istället.

Vi hörs snart:)

Kommentarer

 1. :)

  Vilket friskis rekommenderar du? =) Ska byta gym till friskis, men vet inte vilket av dom jag ska ha som bas ;D Är ju inte sugen på Stallet efter vad du skrev om parkeringarna dock ^^ Vart är bäst passledare?

  1. familjenannorlunda

   Spelar ingen roll vilket du väljer, du har tillgång till alla ju:)
   Stallet har jag bara varit en gång på, och det var ju superfint, men svindyr parkering som sagt…
   Jag är på alla, främst Ultuna, Ekeby och Väderkvarn, men det beror lite på vad som finns. Kör även på Fyrishov och säkert Stallet med när jag hittat nåt ställe för bilen;)
   Bäst passledare går inte att säga, finns ju så många pass! Man får nog se främst vilket pass man vill ha och sen testa sig fram. Det finns så många bra ledare:) och de är ofta på flera anläggningar:)
   Välkommen säger jag som självutnämnd representant för Friskis?

 2. Tess W

  Vill först önska dig och de dina ett gott nytt år! Önskar också att mitt blir bättre än 2019!
  Sen tänker jag plocka upp den heta potatisen! Förlåt??.
  Jag har ADHD, dyslexi och väntar på utredning för autism/asperger syndrom. Har letat i alla kommentarer men har inte sett att någon annan tänkt som jag?.
  så, du skrev: (inte ordagrant) Hon bar en klänning från HM på kalaset, hon bar inte en känning från HM utan man har på sig en klänning! Jag tänkte: nej naturligtvis har man på sig den och inte bär den, för hur skulle det se ut om hon bar omkring på klänningen i sina armar och inte hade den på sig?! Väldigt logiskt tänkte jag, SEN läste jag vidare ?! Snacka om att missa poängen!!
  Jag har aldrig tänkt på att bar eller hade på sig kläderna skulle bero på vad plaggen kostar eller vilket märke det är på dom?. Jag kom fram till att det är NÄR kläderna används som antagligen är avgörande för MIG! Fest: bar, vardag: hade på sig! Vilken tur att vi alla har vår egen uppfattning så tråkigt det vore annars! Tack för din blogg som får mig att: tänka till, skratta, gråta, bli arg (på dig eller andra!) förbättra mitt språkbruk och se fram emot nästa inlägg med glädje och nyfikenhet❣️? stora kramar Tess W

 3. Linda

  Vänder också totalt på dygnet när vi är lediga, desto jobbigare när man ska vända tillbaka dygnet och klockan ringer 06 på morgonen ?

 4. Elisabeth

  Här har sonen som är kock bestämt nyårsmenyn så det ska bli spännande att se vad det blir tror att det blir fem rätter

 5. C

  Jag förstår inte heller klagomålen. Det verkar ofta som att många influerare (jag gillar den svenska varianten av ordet) kopierar varandras språkbruk, vilket medför att vissa ord och uttryck blir vanliga på bloggar. Jag uppskattar verkligen att du kan och bryr dig om språket.

 6. Carola Pettersson

  God fortsättning! Jag förstår inte hur man kan sova bort hela dagen 😉 , skojade bara. Alla är vi olika och tur är väl det. Tycker att det var tråkigt att det inte blev någon måbra resa i höstas, såg verkligen fram emot att få komma iväg en sväng och även att få träffa dig och Mirka. Kramis

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing