Okategoriserade

Sov som en stock:)

Jaha, kanske är det som är grejen? Jag som sover skraltigt kanske borde fasta för jämnan, för trots att jag inte ätit på över 24 timmar i går när jag lade mig och var en anings sugen, och trots att jag normalt inte kan sova om jag är det minsta hungrig….Jag somnade som en stock och sov som en gris:)

Vaknade sen med ett ryck ( på riktigt alltså) av klockan som skrällde. Utan att ha vaknat en enda gång. det trots att det är fullmåne snart. Fasta runt fullmåne kanske:)

Var jag svinhungrig då? Näe. Funderade en stund på om jag skulle fortsätta, för att se hur länge det funkar, men så var ju inte planen så jag käkade frukost.

.

Ja, ok, fasta-check. Inga problem och om ni säger till när/om de söker folk till Robinson igen så är jag redo;)

.

Idag blir det lite samma som igår, jag ska ägna hela dagen fram till 13 med att skriva, sen träna, sen hämta lill-Jack, sen hem och äta tacos. Träningsvärken har gett med sig, det värsta då, så idag ser jag fram emot det igen. I morgon HIT.

Nu ska jag skriva en presentation på mitt kommande fördjupningsarbete under vårterminen, vilket jag har haft fullt klart för mig vilket det ska vara i den här kursen. När jag skulle bifoga en del text så börjar jag ångra mig…:) Jag vet att hela historien är bra, men början… Det är stor skillnad mot för två år sen och nu, det inser jag till fullo ibland. Så jag får ägna mig åt att skriva om den helt enkelt, men det gör jag nog när resten är klart. Det handlar inte om storyn, utan om sättet att skriva. Jag kanske får lov att bifoga text från slutet:D

Det ska in i dag, och sen ska jag skriva diskussionsinläggen och läsrapporten. Det har jag en vecka till på mig med, så där betar jag bara av vartefter.

Jaja:)

.

Jag har såklart inte plockat undan julen, och inte tänker jag göra det på ett tag heller. Absolut inte före Knut-dagen som väl är den 13/1? Men, som alla år när jag tar undan ljusstakarna i fönstren så önskar jag att jag hade något annat, liknande. Jag tycker det är så himla fint. I många år så har jag hålla ögonen öppna men hittar inget. Det kan bero på att jag inte letar helhjärtat förvisso, och att jag blir lite snål, så det måste vara perfekt.

Jag har andra lampor, och i ena fönstret får den vara kvar. Det är en svamp i rosafärgat glas från nåt glasbruk i Småland. Jag fick den av exets släkt, minns inte vem, men nån av dem som bor där, och jag älskar den. Den har åkt i golvet och är hoplimmad, och det saknas lite bitar men vänder och vrider man på den i ett visst läge så syns det inte så mycket:) Den är säkert minst 25 år gammal och har alltid stått framme. (Nu googlade jag och konstnären heter Monica Backström och glassvampslampan är gjord för Kosta glasbruk. )

De verkar finnas på auktionsverken, vilken säger mig att de kanske är en aning för dyra för att jag ska skaffa en ny, dessutom ser jag dem inte i rosa, bara i vitt, och det är inte samma sak.

 

Jag ska alltså leta lite lampor, av något slag som jag inte riktigt vet. Wish me luck:)

 

Jag borde packa bilen full och åka till återvinningen, men det orkar jag inte och har ingen lust till, så jag skyller på att jag inte har tid. Vilket jag i och för sig inte har heller. Ska se om nån annan med körkort går att övertala… När allt det är borta kanske jag kan komma fram så jag kan plocka bort den döda fågeln  som ligger och skräpar längre in i poolrummet, just nu kommer man inte fram.

I går missade jag att det var fotboll..Va? Och missade då Jordan Larssons första mål i landslaget! Skandal. Men ni som kommer ihåg hur Henke Larsson såg ut, han son är så lik honom:)

Jag såg en intervju med honom och det var som att se Henke, med samma smajl, samma sätt att prata, samma gester. Ingen tvekan om släktskapet där inte. Och som kuriosa så heter Henkes barn Jordan och Janelle:) Bra smak har han också.

 

Nä, jag drar bara ut på tiden, har absolut tinget vettigt att dela med mig av, utan vill bara inte sätta fart med det jag ska….så jag gör väl det då!

Vi hörs senare:) Ha en fin fredag nu♥

Kommentarer

  1. M

    Fullmåne var det den 10 januari kl 20.23
    Ang julen så ryker stakar och pynt till den 6:e 7:e ungefär.
    Granen står kvar till minst den 13:e eller ännu längre så länge den inte barrar

  2. Birgit

    Härligt att se att du håller på traditionen med tjugondagknut. Jag tycker att det är så fint med ljusstakarna i fönstren och allt det röda med tomtarna och annat julpynt. Det blir så tråkigt och färglöst ett tag, innan man kan sätta upp ljusare gardiner och få in lite vår framåt Mars.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing