Okategoriserade

Ofrivilligt förvisad:)

Jag är i exil hos syrran:)

Barnen packade en väska åt mig och ställde den utanför dörren.

”Du får inte komma in på 48 timmar!”

Förklaringen till detta är att mamma ringde i förmiddags och behövde hjälp eftersom de var magsjuka. Jihoo. Not. Pappa satt risigt till och mamma orkade inte hjälpa, så då fick systerakuten rycka ut. Jag trodde inte att hon var hemma men det var hon, redo att åka och träna på lunchen. Men si det blev det inget av. Inte heller min träning senare på dagen blev av. Det blev i stället en ambulanstransport till infektion.

Hej vad det går. Så pappa är inlagd på infektion men mår nog bra igen. Mamma är hemma och mör. Syrran och jag är hemma hos henne ??

Och jag får inte komma hem förrän nån inkubationstid passerat. Vad nu den kan vara? Jag tänker nog, förutsatt att jag och syrran är friska då, åka hem i morgon.

På infektion hade personalen inte ens munskydd inne på salen, det fast en av dem var höggravid, så jag antar att smittrisken kanske inte är så hög? Märkligt för jag trodde det var extrem karantän på infektionsakuten?

Jag har inte hanterat nåt kräk och ingen kräktes heller när vi var där.

Min kräkfobi är helt under kontroll, det kan man konstatera. Inte för att det är ens möjligt att säga ”Nä ni får lösa det där själva ” när det är kris. Då biter man ihop. Och för den delen så körde vi med munskydd 😉 av tyg men ändå. Fast jag tog av det när ambulanskillarna kom och en av dem inte hade det. Kändes lite fånigt 🙂

.

Jag fastade i torsdags och hann inte äta nåt innan utryckningen så fastan blev totalt snudd på två dygn. Det gick alldeles utmärkt det med, nästan enklare dag två:)

Nu har vi käkat, och kvällsfikat

Nu sova!

Håll nu alla tummar och tår att jag kan få återvända till mitt i morgon:)

Sov gott ❤️

Kommentarer

 1. J

  Stackars dina föräldrar! Magsjuka e hemskt! Men e din pappa sjuk i nåt annat så att säga? Tänker att förr hjälpte de dig m olika saker, nu hjälper du dem lite titt som tätt m bla chaffis t vården.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ja, han har problem med njurarna och ska påbörja dialys nu, planerat i morgon men lite oklart som det blev. Sen har han haft en liten stroke och är pga njurarna rätt trött och slut. Nu mår han bra igen, men är kvar på sjukhuset för att mamma är matt och orkeslös.

 2. Jenny

  Hoppas de kryar på sig fort! Magsjuka är så vidrigt! Blev dålig förra veckan, några dagar efter min lilla dotter. Blir galen på alla föräldrar på föris som inte håller på 48 h regeln. Jag är också ensamstående så magsjuka slår alltid extra hårt på vår lilla familj. Kram och tack för en bra blogg ❤️

 3. E

  Jag hoppas du håller dig borta från träningen under inkubationstiden. Hälsningar från en annan kräkfobiker som tränar på samma gym som dig ?

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nope. ?Men det för att det inte smittar innan det brutit ut, och rent krasst har det gått över ett dygn. Inkubationstid på att bli sjuk är en annan sak mot att smittas, har jag varit sjuk själv har jag hållit mig undan allt i helst 72 timmar, om möjligt. Sorry:) Men jag fattar, när jag var helt nere i fobiträsket önskade jag att folk kunde isolera hela sin familj i två veckor oavsett om alla var sjuka eller ej.?

 4. Linda

  Jobbar inom vården. Vi använder inte heller munskydd längre pga av att det är större risk att bli smittad när man tar av och på munskyddet än att vara utan.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing