Okategoriserade

Vårens nyheter fortsätter strömma in:)

  I annonssamarbete med Ellos

.

Februari, är det en vintermånad fortfarande? Eller räknas det till vår? Med den milda vinter vi haft i år så känns det som att våren är precis runt knuten:)

Jag vill i alla fall inte ha nån snö och iskyla nu! Jag vill ha värme.

Ellos siktar man helt klart mot våren, och jag tänkte visa er lite av mina nyinspanade favoritnyheter:)

Häng med!🤗

Plisserade kjolar, visst är det supersnyggt? Jag tycker de är lite exklusiva på nåt vis, lyxiga:)

Jag minns att jag hade en vadlång grå nån gång under tonåren, och jag tyckte den var så jäkla snygg, men så blev det SÅ omodernt och den åkte till återvinningen. Förra våren köpte jag en svart, väldigt lik den svarta här. Som även finns i härligt mönstrad.

Vilken tycker ni är finast? Eller gillar ni inte plisserat? Båda här

ellos

Till kjolarna kan man ju ha en fin, härlig blus, som den här, finns i vitt och grönt

ellos

Mycket snygg till vanliga jeans:)

Eller kanske en enkel topp, finns i flera färger. ellos

V-ringningen on fleak:)

Enkla enfärgade blusar med lite olika snitt finns det flera att välja på, och det är inte undra på för få plagg är väl ändå så klassiska som det? Funkar ju till allt, klä upp eller klä ner.

Den här vita med täckta knappar gillar jag också väldigt mycket.

ellosMen även den här gula med prickar-ish på. Kanske ihop med den svarta plisserade kjolen? Jag tycker det vore snyggt:) Snyggt är också bältet på kjolen. Pricken över i:)

ellos

Jag gillar ju prickar, och den här var lite annorlunda när de inte är helt symmetriska. Stiligt med de lite långa ärmarna, och kragen är söt. Här hittar ni den.

Kjolar är fint, och den här kortare varianten, med bälte och hällor, visst är den fin?

ellos

Jag gillar den, men jag är ju inte så mycket för korta kjolar:) Men om, så skulle jag välja den svarta tror jag… eller vänta..kanske den ljusa? Båda är fina på sitt sätt.

Den är lagom lång, varken för kort eller den där knepiga mellanlängden.

ellos

 

Sen måste man ju ha en jacka på sig, eller med sig i alla fall. Eller just nu bör man kanske ha en tjock rackare på sig, men så småningom så blir det dags för tunnare. Jag älskar jeansjackor, det är verkligen något som funkar till allt.

ellos

Men sen är det ju det där med kamouflage färgat, det tilltalar ju mig något väldeliga:) I den här ovan behöver man inte ha någon väska med sig, allt ryms i fickorna:)

Men, på sommaren så använde jag gärna väskor, och de får gärna vara i den här modellen.

ellos

Stråväska, man får plats med allt man behöver, och lite till. Jag gillar att kunna slänga ner badkläderna exempelvis. Toppen:)

 

Just ja, jag hittade den här kraglösa kappan, finns i blått eller svart.

ellos

Jag börjar mer och mer snegla mot kappor, jag har alltid tyckt att det är snyggt på alla andra, men inte riktigt kunna tycka det om mig själv. Men kanske beror det på modellerna? Den här är enkel, men superfin:)

Givetvis sparade jag det bästa till sist!

Förra sommaren köpte jag en gulprickig solklänning, och i år faller jag för en snarlik:)

ellos

Det är ju så otroligt behändigt när man kan använda saker på flera sätt, här som klänning eller som kjol. Man får två plagg i ett:) En lite kortare klänning och en lite längre kjol. Med en matchande bikini så har man strandoutfiten fixad:) ♥

Smock är rackarns bekvämt också. Det finns olika varianter av bikiniBh och trosor, vill ni se mera så finns det hos Ellos.

.

Och nu ska ni få en rabattkod av mig:)

Med koden 415414 så får ni 30% på den dyraste varan, inklusive varumärken.

Men inte nog med det, för ni får även 5% extra på alla produkter med nedsatt pris:)

Alltså även på nedsatta NYHETER och rea. Hur bra är inte det då??

Ni hittar Ellos HÄR 🌸

 

Kommentarer

 1. Mia

  Du som bor i bergsbrunna, det ska ju byggas 20.000 nya bostäder där. Vet du var de ska byggas? Inte i lunsens naturreservat väl?

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Eftersom det är ett naturreservat så betvivlar jag det:) Jag vet att det ska byggas men inte var för det går nog in genom ena örat och så glömmer jag hålla för det andra så det åker ut direkt:)
   Men det tar ju sån tiiiiid och det ändras hit och dit så jag orkar inte bry mig. Det är ändå ingen som bryr sig om vad jag tycker:)
   Där jag bor är det fullt, det är allt jag vet :):)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing