Okategoriserade

Ellos Staycation är här:)

I annonssamarbete med Ellos

.

Nu lanserar Ellos en alldeles ny kollektion, Staycation.

Precis som det låter så handlar det om att semestra hemma. Eller kanske snarare att få till den där lite härligt lyxiga hotellkänslan, fast hemma hos dig själv.

Vardagslyx 🙂

Jag har en så fin tvättstuga, där jag har en dusch i ena hörnet. Det blir lätt att man bara slänger upp ett gammalt duschdraperi och några luggslitna handdukar på golvet som matta, för ingen mer än vi ser det:)

Men nu försökte jag få till det lite, och det är superfint även om det är svårt att göra det rättvisa på bilder.

Jag rev ner det mörkt gråa draperiet och satte upp det här i min favoritfärg, rosa.

Det ser ut så här

Enjoy shower&sing like a star in your own soap opera.

Ni kan såklart inte veta det men jag sjunger och skrålar i duschen. Jag har tre paradnummer, det är Hazard med Richard Marxx, Patty Garrett, från ledmotivet till Young Guns (1 eller 2?) eller Bang a drum, kanske från samma platta? Möjligen eller inte alls. Jon Bon Jovi Iaf:)

Nåväl😜, det var en parantes men texten på draperiet är väldigt passande.

.

Staycation kollektionen handlar om vardagslyx, om att hålla över tid, att kunna unna sig det lilla extra. Jag tycker den är toppenfin!

Mattan är underbar att kliva ut på efter duschen, vi har ingen golvvärme🙈

Den går i brunt och milt rosa och det är så mysiga färger ihop. Den har en sån där bra baksida som gör att den ligger platt och stilla.

Ser ni tygpåsarna?

Det finns en större variant för tvätt, men de här tyckte jag var perfekta i storleken. Den mindre Tiny properties, lagom för att gömma min rakhyvel och deo i😂och den större Only good stuff, är tillräckligt stor för det mesta – Necessär, klädpåse i resväskan, skopåse eller bara för att stoppa sin handduk i. Eller, så förvarar man sina duschgrejor(schampoo,balsam,krämer och allt sånt) i den. There is no end to the possibilitys:)

Handdukarna är otroligt mjuka och härliga.

Finns i flera färger.

Jag vill ha en sån här handduksstång på väggen men har ingen klockren plats för den.

Jag har precis rensat ut en hel hög av gamla fula handdukar, och tänkte bli mer noggrann med att ha helt egna. Jag vet inte vad barnen gör men det blir fläckar av alla möjliga slag. Det är brun utan sol, rengöringsmedel, hårfärg, silverschampoo och makeup. Suck!

Jag har förvisso sabbat nån med olja efter att ha meckat men då valde jag en ful🙈

De här är bara mina! Liten handduk, badlakan

Visst är den lilla sköldpaddan gullig?

Sen måste jag visa er, om man nu vill känna sig riktigt hotelllyxig, så kanske det här kan vara något 😍?

En så fin morgonrock, och linne och shorts

Med lilla sköldis på, ser ni?

.

Nu kanske ni vill shoppa ni med? Kanske få lite mer vardagslyxig hotellkänsla hemma🌸

Och om så, se till att använda min kod:

415414

Rabattkoden ger 30% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris, inklusive varumärken* 5% extra rabatt på ALLA produkter med nedsatt pris. Den gäller alltså även  nyheter med nedsatt pris OCH produkter som finns under REA.
Med andra ord, ni får lite extra😘
Ni hittar till Ellos här

Kommentarer

  1. Lisa från Skåne

    När flickorna bodde hemma hade vi samma problem massa sabbade handdukar. Jag köpte olika färger till alla i familjen, så fick var och en ansvara för sina handdukar. Det blev mycket bättre.

    1. Ulrika

      Smart med färgvarianten!
      Vi kör att man tvättar var och ens kläder var för sig, blir en maskin om dagen och inget bök med sortera!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting