Okategoriserade

Den besvikelsen!

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart

.

Aj aj aj. Ajajajajajajajajajjjjjj! Aj!

Igår hade jag ont i ryggen och huvudet. Idag är det borta:) Tack för det!

Men i stället så vaknade jag och hade ont ungefär överallt. Den stackars rumpan, låren, vingarna på ryggen… jisses.

Bicepsen ska vi inte tala om. Men träningsvärk tycker jag om, till skillnad från all annan värk. Hela dagen har jag längtat efter kvällen så jag skulle få träna igenom musklerna igen:)

Men innan dess hade jag ju annat att göra 🙂

Ett antal deadlines som skulle in, och de tog mer tid än jag tänkt. Och så lämnade jag in bilen på service:) Rätt dag, rätt ställe.

Jag har en kvinnlig servicetekniker som jag gillar och jag gick in och lämnade mina nycklar och pratade lite. Skrev på papper som jag inte tittade på och stoppade dem i fickan. Jag hade fått kostnadsförslag på ”min” Volvo V5, på 4300kr och visste att det skulle bli mindre, för Dacia är ju liksom budget. Väl hemma så slängde jag ett öga på pappren och höll på att sätta i halsen – 6200 jävla pickadollar! 😱

My lord. Tur att jag snyter pengar liksom 🙂

Det är ju sådär, vissa servicar blir dyrare, andra lite roligare. Jag gör dem, betalar och hoppas att bilen rullar på snällt och fint.

Nu visade det sig att det är glapp i spindelleden, jag bytte på ena sidan förra året och nu är det den andra. Kostade 5-6000kr förra gången🙄

Bromsbeläggen har ungefär tusen mil kvar innan de behöver bytas så de klarar sig till nästa år. Jag behöver inte ha sån panik med spindelleden som förra gången då de hittade det på besiktningen och jag hade en månad mitt i sommaren på mig. Nu kan jag se om jag hittar ett bättre pris. I wish.

Så, 6000kr fattigare, and counting, Tjohoo!

Eller fuck off. Ja det sista 🙂

.

Bara för det så gjorde jag en beställning på Matsmart 🙂

Vissa gånger känns det ännu bättre än vanligt, att spara lite pengar 🙂

Nu är denna bilden sen förra gången men ni fattar ju. Att handla saker och få trettonhundra kronor i rabatt – det är kalas!

Nu idag blev det en hel del basvaror, som tomater

Vi gör av med ofantliga mängder av krossade/passerade tomater. I nästan varje maträtt så häller vi i det:) Gör ni samma?

Sen en del hårprodukter

Och de här ögonsprayen har jag köpt ett antal av tidigare, kolla ordinarie pris 🙂

Ja lite sånt, men sen hittade jag det här.

Är det någon som provat detta? Gott ??

Jag måste kanske testa. Men beställde det inte idag/:)

Matsmart är bra:)

.

När jag sen äntligen fick dra på träningskläderna och åka iväg kändes det nästan värt de där sex laxarna för jag såg plötsligt vägen igen;) Mitt framlyse har varit kasst, och det säkert längre än jag märkt av.

På passet idag brukar en av killarna som också är med på tmi vara, och så även idag. Vilken konstig mening det blev..? Fattade ni?

Ja, i alla fall så har vi kört armgång ett par gånger, en bra ny vana, det är toppen med nån som vill göra det:) Annars så hoppar jag gärna över det. Syrran avstår helst för hon får ont i det finger som hon skar sönder rätt rejält här hemma hos mig förra(?förrförra?) sommaren. Hon fick ju vänta en hel vecka på att de skulle kärlkirurga ihop det, och på grund av att det tog sån tid så blev det heller inte bra. Hon har nästan ingen känsel i det och saker gör ont.

Som att gå armgång. Jag är nu inte säker på att hon skulle göra det annars heller förvisso;)

Det är kul, och så småningom ska jag nog orka göra pullups också. Nån jävla gång 🙈.

.

Precis när jag satte mig i bilen så ringde Jamie, han var hos en kompis och ville ha skjuts hem så jag stannade till och plockade upp honom.

Jag var inne på affären tidigare idag och köpte tvåpack wienersemlor för halva priset:):)

En smällde jag i mig till… ehum.. lunch 😂och den andra hade jag spetsat in mig på till kvällen. Med en kopp kaffe, uppkrupen i soffan när kidsen lagt sig.

Jag duschade och smorde in med luktagottkräm, tog på fin pyjamas och gick runt och tänkte på min goda semla som väntade där inne i kylen. Mmmmmm.

Gjorde kaffe, öppnade kylen… Amen vafan? Det fanns ju ingen semla där! Jag blev så besviken 😂Men kan inte gärna gorma och vråla när jag ätit en idag redan 🙈

Så jag käkade kvarg och müsli i stället, med en stor portion inbillning smakade det nästan likadant 😉

Men okey då, nån besparade mig typ femhundra kalorier;) och nästa vecka så jäklar ska jag gömma mina semlor;)

.

Men innan dess ska jag sova. I morgon är en annan dag, nya tag:)

Jag hoppas vi ses då❤️

Natti natti

Kommentarer

  1. Jenny

    Är också besviken, jag kan inte äta semlor längre 😭 Älskade semlor när jag var yngre men nu mår jag illa efter en tugga. Den sorgen!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing