Okategoriserade

Är det dags att byta?

Innehåller reklam och annonslänkar för Cellbes

.

Bara timmar kvar av februari ! Min fråga är då – visst är det ok att byta till vårgardiner?

Nu låter ju jag som om jag håller på att fixa hemma hela tiden efter årstid 😂, men så är det inte. Jag är rätt lat och sätter jag upp något jag gillar så kan det sen få hänga där i evigheter. Men jag har köpt den här gardinkappan och längderna ( de verkar vara slut tyvärr )

Jag tänkte sätta den (och längderna) i vardagsrummet där jag har fönster längs en hel vägg och sen ett på en annan vägg.

Visst är det helt rätt tid nu va?

Genom att berätta för er så kanske jag också känner mig ”tvungen” att vara upp till bevis, risken är att jag annars skjuter upp det för att sen trycka in dem i nån garderob🙈

Jag hittade dem på bästa Cellbes och kolla här :

Och dessutom var Veckans vara jeans!!

Ni hittar Cellbes här

Kommentarer

 1. Åsa D.

  Riktigt fin gardin!
  Jag hoppas verkligen att du tvättar fönsterna innan du sätter upp gardinerna, hihi, ironi.
  Minns en diskussion när du och Mirka livade och berättade att ni inte prioriterade att tvätta fönster 😉😉😉

  1. Marie

   Ja du kan sätta upp vårgardiner nu, kommer säkert komma bakslag vädermässigt och finns säkert de som anser att nej inte vår gardiner nu redan. Why not, Livar ju upp lite. Tycker gardinen var snygg tror jag har längder med samma mönster fast ljusblå bakgrund men de gröna var snäppet snyggare fan köpte jag inte grönt för? Fast nu har jag tapetserat om i köket sen dess så varken grönt el blått passar där mer. Ända ställe numer jag kan ha blå gardin är sovrummet så de får bli sovrumsgardiner hädanefter 🙂

  2. familjenannorlunda

   Ehum nä🙈det tvivlar jag på. 😂
   Det är helt ovärt för katterna hoppar upp på fönsterblecket och stryker sig mot fönstret. Det ser ut som skit efter en timme Max så det känns otroligt onödigt 😎Jag gör det ibland men ytterst sällan:)

   1. Marie

    De där med katter och fönster 😫 Tog Max 1 minut efter man tvättat fönstren så var de rejäla tassavtryck där. Katten var ju tvungen försöka fånga små djuren hon helt plötsligt såg genom rutan el så gjorde hon de för jävlas 🙂 Sen bor jag längs E6:an så vill man ha rena fönster här får man putsa varannan vecka, inte riktigt min grej. Är glad om de blir vid jul och inför våren alt hösten om jag inte orkade till våren. Har även hänt de bara blivit till jul, bara dra ner persiennerna så slipper man se smutsen 🙂 Putsa fönster måste va de tråkigaste som finns. Hade jag haft råd så hade jag gladeligen köpt den tjänsten el kanske bli ihop med en fönsterputsare 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing