Okategoriserade

Ni vet Zcooly:)

Reklam och annonslänk för Zcooly

.

Jag vill bara påminna er om Zcooly🙂

Det är så lätt att man glömmer bort de bra sakerna, och det är dumt när det gäller just bra saker.

Zcooly ligger som nummer ett i kategorin Kul lärande spel för barn:) Inte för att jag är det minsta förvånad för det är ju suveränt:)

zcooly

 

Vi har ju kört Zcooly här hemma länge nu, och det är fortfarande väldigt roligt. När killarna bråkar så stickor och strån ryker om datorn, så brukar jag faktiskt förslå att en av dem kan spela nåt av spelen på Zcooly, och det funkar nästan alltid.

Nästan:)

Jordan håller just nu på med ett spel som heter Kakmakeriet, det är rekommenderat för 9-12 år

zcooly

Varje spel har som en liten historia, så det blir verkligen som att spela ett ”vanligt” spel. Här handlar det om bråk. Jag fattar absolut ingenting av det, jag skulle lika gärna kunna sitta med runskrift. Min dyskalkyli gör det svårt att hjälpa barnen med matte. Jag är bra på annat, som tur är:)

zcooly

För mig är Zcooly en otrolig hjälp.

För barnen är det bara roligt, för de uppfattar det inte som ett tvång, utan som något roligt:)

.

 

Jag har ju berättat om Zcooly förr, men det är alltså lärande spel, som är utvecklade av erfarna pedagoger, för barn mellan 5-12 år. Det är uppbyggt som en ö där varje plats på ön är ett eget spel, där man lär sig om olika saker inom matematik. De följer läroplanen, och det är faktiskt många skolor som använder det i undervisningen.

Vi kör nästan uteslutande på mobilen, men det går lika bra på surfplatta. Jag gillar att ha det på mobilen som alltid är med, så lång väntan hos exempelvis tandläkaren kan fördrivas med lite lärande:)

Meningsfull skärmtid deluxe:)

zcooly

Ett annat tillfälle då killarna ofta spelar är vid mellis.

zcooly

Jag får sällan vara med, men jag tjuvspelar ibland 😉

 

Det här är en prenumerationstjänst utan bindningstid. Den kostar bara 69kr/mån:)

Men eftersom det är kul att få prova först, så ska ni få göra det nu:)

I tre veckor kan ni kostnadsfritt testa Zcooly , visst är det bra! Testa själva också, för det är roligt:)

Ni hittar direkt hit genom att klicka HÄR, men det går också bra att ange min kod:

carolawetterholm om ni tar någon annan väg.

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing