Okategoriserade

Bra uppfostrat!

God kväll:)

Ibland så inser man att man lyckats med sin indirekta uppfostran av barnen. Jag har haft några sådana hallelujamoment på sista tiden:)

I helgen så noterade jag att det var synnerligen bra musik som strömmade från någonstans i huset. Kunde inte riktigt placera det bara, det lät som det kom från Robbans rum men jag trodde inte han var hemma. Men så plötsligt öppnade han dörren och klev ut:) Och jodå, musiken var hans,

Mötley Crüe:D Han har rätt bra musiksmak överlag, men nu blev jag stolt. Han hade en del disk att ta hand om i sitt rum, typ hela husets samlade porslin, men vem orkar bära tillbaka skiten? När man bor med dörren rakt ut i köket? Shit asså, vad begär man av folk egentligen;) Under tiden som han gick fram och tillbaka, diskade och grejade, så var dörren öppen och vi hade en del kloka diskussioner. Jag hade biljetter, surt förvärvade genom timmar i telefon till Svala &Söderlund, på den tiden då telefonen hade snurrskiva;) Fatta själva hur lång tid det tog att slå stockholmsnumret, som hade en hel siffra mer än Uppsalas… till en Mötley crüe konsert, men som blev inställd. Någon, typ Nikki Sixx hamnade en aning i skiten, skulle man kunna säga. Det är något jag deppat lite över i alla år:)

Jaja, de är visst ute på turne´nu, i USA, så kanske kommer de hit:)

Jag presenterade en herre för Robban också, som heter Gary Moore, och han föll honom i smaken. Det är härligt att ha i alla fall en unge som har bra smak. Jag vet att Janelle snurrade mina gamla vinylskivor med Mötley förr, så hon har iaf haft bra musiksmak. Nu har hon mer Arne Alligator i huvudet;) Tack vare Jack.

Robban har också varit den av ungarna som är totalt ointresserad av att laga mat. Här hemma iaf. Men så plötsligt gör han köttbullar och mos från grunden, och gott är det också! Jag är imponerad. Det gäller att smida medan järnet är varmt så jag ska ge honom lite förslag på mat han kan laga;)

.

Man får skörda det man sår helt enkelt, ibland tar det en evighetslång tid bara:)

Glöm bara inte att jag stått för markservice ensam i ganska så jäkla många år. Det händer inte över en natt, men trägen vinner.

Och nu har jag kastat ordspråk så det räcker!

.

Jag har hunnit skriva en del, så check på den. Tvättat några maskiner, check där med. Lagat mat till kidsen – check. Fastat -check. Tränat – check. Handlat -check. Jamen, dagen har förlöpt som förväntat, vilket är skönt.

Armgång efter träningen:) Jag har en blodblåsa sen sist, men den gör inte ont i alla fall, men alltså de här valkarna i händerna efter vikterna….näe. Inte fint. Idag var Tarzan på G:) Vi tar en pinne i taget på armgång men han tog var tredje och svingade sig exakt som en apa, eller Tarzan då. Dessutom hade han jeans på sig 🙂 Fan nu måste jag öva på att ta i alla fall varannan pinne…snark.

Doris och jag tog en timmes prommis i det relativt sköna vädret, samtidigt som jag pratade i telefon:) Sen dusch och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tio då jag ska se på tv.

I morgon har jag bokat dubbla pass, först ett cirkelfys med bästa efterlängtade tränaren, och sen HIT med David. Jag vill liksom inte missa något av det! Jag tror det går bra, det är flera timmar i mellan.

.

Sen måste jag städa. Inte dammsuga och sånt, utan mer bära runt saker till sina platser. Julsakerna stå inte som de ska i matkällaren, de har bara ställts in och det innebär att jag inte får plats som jag vill med allt som ska bo där inne. Och i rummet utanför pannrummet är det nåt allmänt kaos, jag vet inte ens vad det är som står där? Det är kartonger, tomma tror jag, tvätt som nog är ren, och massa saker som ska till återvinningen. Så, mest troligt måste jag dit också. Brrr.

Men det får vi se om jag hinner med för främst är det plugg som gäller.

Prioritera, delegera och skit i resten:D

 

Vi hörs i morgon!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting