Okategoriserade

Säger nej till allt:)

Innehåller annonslänk för MEDS

.

Alltså man slipper ju tänka själv just nu;)

Barnen frågar saker ”Får jag åka till Fyrishov och bada?/Får jag sova över hos F?/ Får jag göra det och det?” Och det enkla svaret är ”Nej.”

På frågan ”Varför?” så svarar man bara ”Corona” och alla bara sjunker ihop och ”Jajustja.”

Problemet löst:)

.

Jag var ute på en långpromenad med Doris och syrran i går kväll efter maten. Shit vad kallt det var! Syrran drog på sig långkallingar och extra tröja, men jag var lite mer sådär att jag tyckte jag hade tillräckligt. Jag frös som fasen tidigare under kvällen så jag hade redan tagit på en extra tröja. Och sen jäklar var jag alldeles rödflammig på låren, och det kliade.

När jag kom in så kröp jag ner i sängen, med Doris under täcket och läste, det tog några timmar att bli varm igen, men hon hjälpte till fint.

.

Igår ville Lovelia baka, hon funderade en stund, men sen blev det kladdkaka. I långpanna, för vi är alldeles för många för att göra små runda:) Det är lite meckigt för det gäller att ta ut den innan den blir för gräddad, då blir det mer av en mjuk kaka som är supergod den med, men inte vad man vill ha om man är sugen på kladdkaka. Igår blev det kalas. Den stod på ena kanten av bordet med en handduk över och väntade medan vi åt middag. Sellman kom som vanligt och skulle spatsera runt och se vad han skulle kunna få smaka, och klev upp i långpannan. Ingen reagerade direkt:) Vi åt tacos igår ( no shit) och lindar alltid in tortillasbröden i handduk, så det var ju inget konstigt i att det låg en handduk till på bordet.

kladdkaka

Och Sellman satte sitt avtryck i den:)

Snyggt va? Och det var alltså en handduk mellan tass och kaka. Inte för att jag hade brytt mig nämnvärt annars heller, på sin höjd tagit bort biten bara.

Och när vi ändå pratar om avtryck.

Corrinda har gjort en tatuering. Eller två, men ni får se den andra sen. Den här har hon gått och lurat på ett tag. Hon fick den i studentpresent av mig, och jag är ju rätt happy att hon valde en som gick snabbt och inte en halvdags-projekt;)

Hon har tittat på förlagor på nätet, men sen filat lite på den själv, så som hon ville ha den. Det tog en kväll att få till den, den elaka mamman var noga med att alla linjer skulle vara raka och rätt höjd osv:)

Det är inte hennes idé eller design, lika bra att säga det för annars känner någon sig nödgad att påpeka det;) Men hon har anpassat den efter sin arm.

Jag tycker den är så fin, och jag är ju som bekant väldigt stolt över min stad ♥ så det värmde i hjärtat att hon valde att visa var hon har sina rötter. Uppsala ♥

tattoo

Här precis nygjord, nu är den läkt och ännu finare. Hon har den precis ovanför armvecket.

Nu har förvisso Uppsalasilhuetten fått tillskott i mer eller mindre permanenta byggkranar….;) ser för gräsligt ut, men de ska väl bort nån jäkla gång. Kanske.

Jag tycker den är superfin och blev såklart, som alltid, väldigt sugen på att göra en likadan;) Men hon får ha den i fred, tror jag.

 

I kväll skulle Bryan Adams ha spelat i Stockholm. Det gör han inte. Jag hade sett fram emot den konserten länge, för den förra vi var på med honom var ren och skär glädje. Så bra! På något vis lyckades han få det väldigt intimt fast vi var i en stor arena. Nu stod ju vi på ståplats, väldigt nära, men ändå. Jag hade inte förväntat mig så mycket, nog för att jag alltid gillat honom, men det var Patricia som ville gå. Det är ju väldigt typiskt att de grejerna blir totala glädjepiller:) Noll förväntningar då kan det bara bli bättre.

Så här nära stod vi:) bryan adams

Jaja, bildkvaliten med iphone är inte roligare än så här.

Han förvånade mig med att vara genuint rolig och varm. Han skojade och snacket var inte sådär inövat och trist, utan väldigt enkelt. Han har ju sen en gudabenådad röst som får knäna att svikta. Jäkla karl:)

Jag har nu haft honom i mina lurar så fort jag sitter vid datorn och det är ju makalöst. På Spotify så finns det en hel del livekonserter med honom, så det duger tills maj, när planen är att han kommer. Men, det är okey på nåt vis, att ha det att se fram emot 😀

Det värsta med att ha honom i lurarna är att det är så förbannat bra att när vissa låtar kommer så måste jag blunda och bara lyssna ♥ Han har ju en skatt av låtar, men sen den allra första gången jag hörde den så är Everything I do I do it for you, fastmejslad i hjärtat, och den blir bara bättre. Heaven är det exakt samma sak med, och många fler…..:)

.

Jaha, vad ska ni göra idag? Solen strålar så jag har kört ut barnen i omgångar, sen kommer de in och ska bara göra nåt, och så ut igen. Jag ska sitta och skriva. Det är inlämning nästa vecka 🙂

Min tanke är att skriva med lite pauser för tråkigt hushållsgöra. Tvätt framför allt, som sköter sig själv bara att man måste fylla och tömma maskinerna. Jag skulle tycka en promenad var trevligt men vet att jag då skulle fastna ute. Trädgården hojtar om att den finns där, barnens cyklar behöver fixas och jag ogillar ju det, begriper mig inte på just cyklar och deras eviga sätt att vara lite halvrisiga hela tiden. Alltid nåt skit som måste fixas. Sen är det liksom bara en mängd grejor som behöver åtgärdas, så lika bra att jag hålla mig inne. Prioritera:)

Jag kände en tendens till att bli förkyld igår, men med Coldzyme så löste det sig, och idag är jag typ frisk igen:) Det är ett skitbra medel helt klart, mitt absoluta måste i medicinlådan. Men man måste spraya ofta, och nu har jag den på för långt avstånd så jag måste hämta den och pytsa i lite:)

(Jag köper alltid Coldzyme på nätet, exempelvis MEDS för det är typ halva priset, även värktabletter osv. Sen levererar de snabbt hem till dörren, och jag slipper gå ut, träffa folk och spar pengar – winwinwin)

I morgon me&i, och sen är det slut på helgen. Haha, glädjedödare nummer ett, helgen har ju typ bara börjat!

Nej, nu ska jag skriva annat!

Vi hörs snart 🙂

Kommentarer

  1. Karin R

    Måste erkänna att jag först trodde att det var kattöron hon tatuerat, haha.
    Den är jättefin men för mig som bor i Gbg och inte känner till uppsalas stadsbild, vad är det för byggnader?
    Domkyrkan och Uni?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing