Okategoriserade

Matsmart!

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart

.

Okey, jag gillar ju Matsmart, och faktiskt ännu mer nu.

Jag tycker om att betala mindre för mat, och jag tycker mycket om att kunna hjälpa till att minska på matsvinnet.

Därför vill jag passa på att bara säga att det är jäkligt smart att handla Matsmart

De har sin verksamhet igång precis som vanligt, men de ber att alla kunder ska vara öppna för att det kan bli lite ändringar i leveranstid till exempel. Ni kan läsa mer HÄR

De har så mycket inom så många kategorier, allt till billigare pris än i butikerna. Det kan bero på att affären gjort en felberäkning och får för Mkt kvar av en vara, eller att varan ska byta förpackning, eller att bäst -före datum närmar sig eller är passerat. Alla vet ju (?) att det datumet är en garanti att varan håller tills dess, men det innebär inte att den är dålig efter.

Tvärtom, konserver håller ju i sekel;)

Jag köper mkt konserver här, men även nästan allt vårt schampo / balsam / duschkräm / tvättmedel och en hel del av skönhet också.

Typ alla våra kakor kommer härifrån, och chipsen:)

Sånt jag ändå måste köpa men gärna betalar mindre för. OCH gör en miljöinsats:)

Winwinwin!!

Så var Matsmart ❤️

Kommentarer

  1. H

    Beställde just! 🙂

    Btw, kör Novalie fast i distansundervisningen och mattehjälp på gymnasienivå så går det bra att skicka DM till mig på instagram (delokaliserad) så kan jag se om jag kan hjälpa.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting