Okategoriserade

Hitta rätt i matkassedjungeln!

Innehåller reklam och annonslänk för Matkasse Topplistan

.

Matkassar hörrni:) Just nu, i dessa dagar kanske mer aktuellt än någonsin, av många anledningar.

Jag tycker att det är oerhört smidigt med matkassar, just för att jag slipper komma på vad jag ska laga:) Jag har oftast tid, men ingen lust. Jag är bra på att laga mat, och jag lagar ju mycket, snudd på till ett helt kompani, men det är ändå inte roligt. Jag önskar att jag var intresserad av det, på det där genuina viset som många är. Visst, jag kan tycka att det är supermysig att laga mat ihop med andra, det är absolut en helt annan sak mot att veva ihop vardagsköret.

Så min allra största anledning till att ibland välja att köra på med matkassar är det. Nån annan har bestämt åt mig:)

Min andra anledning är att jag får inspiration. Inte alla rätter blir favoriter, långt ifrån, en del är riktiga bottennapp. Det där beror ju helt på vad man tycker om i matväg. Jag gillar ju exempelvis inte soppor, men flera av barnen älskar det. Från nästan alla omgångar jag haft matkasse så har något recept stannat kvar. Det här till exempel, en laxsallad med halloumi ♥

Kanske modifierar jag för att passa oss:) Det innebär att det kommer in lite nya rätter mellan varven. Ofta sånt som jag aldrig någonsin skulle ha testat på egen hand:)

Sen är det ju väldigt bekvämt att inte behöva handla, men eftersom jag ändå måste handla frukost och hund/kattmat, toapapper osv, så är inte det en jätteviktig anledning för mig.

.

Så, hur sjutton väljer man i djungeln av alla matkassar?

Jag har ju provat ett antal olika, och tycker att de varit bra. I mångt och mycket är det ju till sist en smaksak, vad som passar just en själv. Man kanske vill ha vegetariskt, ekologiskt, barnanpassat eller vad som nu passar ens eget hushåll.

Det är också en kostnadsfråga, olika kassar kostar olika mycket, och det kan vara besvärligt att hitta den som bäst passar en.

Nu finns Matkassetopplistan.se

 https://matkassetopplistan.se

Det är exakt vad det låter som, en sida som jämför olika matkassar. En oberoende guide för matkassar på nätet. Det går ju egentligen inte att säga att någon är bättre eller sämre än nån annan, för det beror ju som sagt på vad man själv är ute efter.

Men det de gör är att enkelt och överskådligt ställa de vanligaste matkassarna mot varandra, så man ser för- och nackdelar, leveransområde, pris osv. De har otroligt mycket information om de olika matkassarna, suveränt.

Dessutom så finns det en hel del rabatter att utnyttja samlade på sidan:)

Jag hittade två för mig nya aktörer som jag blev väldigt nyfiken på att prova. Kolla ni också, och har i redan en favorit så berätta det gärna för mig. Jag tror ni har ganska bra koll på vad jag vill ha:)

Matkassetopplistan alltså, dagens tips ♥

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting