Okategoriserade

Ny kompis:)

Sådärja.

Det är knappt att jag vågar berätta vad jag gjort idag, i dessa kristider. Men ni kan vara alldeles säkra på att det inte var ett impulsköp, långt därifrån. Det här har jag tjatat om sen år tillbaka. Säg hej till min nya vän, lifesaver och arbetsredskap:)

Med tangentbord, trots att det kostade en smärre förmögenhet.

JA😍 Ett stycke IPad. Den har varit så efterlängtad så ni förstår inte. Nu ska jag bara fatta hur man gör med allt, för givetvis så är det ju lite annorlunda mot min iPhone, för annars är det ju ingen sport. Jag har haft iPhone sen Jamie föddes, köpte en Mac när jag började plugga för sju år sen 😅 och det är ju enkelt. Jag gillar enkelt:)

Min Mac-dator är alltså SJU år gammal, det är rekord i det här hushållet, och gör ju att det överjävligt dyra inköpspriset betalar sig. Thank you Lord för det:)

Jag behöver kunna ha med mig datorn ibland, men vill inte/vågar inte/orkar inte bära på min gamla. Jag får ganska ont i händerna av att alltid skriva på mobilen, och alltså hur löjlig arbetsskada är inte det då….? ”Hej doktorn, jag har fipplat för mkt med mobilen så nu har jag ont i lillfingrarna och tummarna.” 🙈

Så detta kommer bli så bra på så många vis. Äntligen.

Och om nån undrar så är det noll spons, men om Apple vill så är jag helt med på noterna;) Jag har sparat, det tar tid, men känns najs att den är min.

Så ikväll ska jag läsa Jack Reacher på stor skärm, blir inte lika många blädder då:) Kommer vara ovant, jag gillar ju att läsa på mobilen, men vi får se.

Efter att jag shoppat loss på den så var det CityGross tur. Jag skulle bara ha en kompletterande handling och fick en full avstämning. Jag scannar själv varorna alltså, det bästa ever när man är kass på att räkna. Tjejen i kassa beklagade men jag, som brukar ha minst det dubbla, tyckte det var en baggis. Allt stämde:) Sist hade jag scannat in ett paket hamburgerbröd FÖR MYCKET så då gick jag plus:) men annars brukar det alltid stämma. Det är ju pinsamt att missa något.

Ja toapapper:) Men bara ett paket, jag som alltid annars brukar köpa två, eller tre för vi har tre toaletter så lika bra att ha ett på varje, men nu vågar man fan inte göra som vanligt:)

Hemma väntade lilla godingen Jack😍

Han kom vid elva, och fick mat och sen var det dags att sova, och då pep jag iväg för att skjutsa mamma och pappa till vårdcentralen. Patricia hade koll, men han sov nästan hela tiden:) Lite förkyld, men inte mer än normalt så här års.

Jag fick en fråga om hur jag tänker på smittan, om jag inte är orolig att smittas, när jag är på Friskis och träffar Jack osv.

Nej, jag är frisk. Då smittar man inte:) Ja, i vissa fall så verkar det vara så att man kan vara helt symptomfri och ändå smitta, men så kan man inte riktigt leva. Så länge jag är frisk så kommer jag träna, gå och handla och träffa folk. Jag undviker att träffa mamma och pappa, men ibland går det inte att undvika, men då använder vi sunda förnuftet, och tvättar händerna, nyser inte och hostar inte. Jag hämtade pappa på sjukhuset och hjälpte dem in med sex tunga lådor med dialysvätska som sjukhuset skickade med honom hem, sen har jag inte varit närmare än att jag överräckt matkassar i dörren.

Idag behövde de skjuts, och lika väl som en taxichaufför kan bära på smitta så kan jag, det ena är inte värre än det andra, kanske snarare tvärtom. JAG skulle aldrig riskera något, medan en taxichaufför inte har några personliga band till mina föräldrar. Därmed inte sagt att jag tror att chaufförer är elaka jävlar som skiter i om de är sjuka, men ni fattar nog:)

Jag umgås heller inte vitt och brett utan det är med min familj, och ibland nära vänner. Alltså helt enligt reglerna:) Och tvättar händerna.

Om jag skulle bli förkyld, eller coronasjuk så skulle jag inte gå ut. Jag vet inte hur det är med er andra men jag personligen försöker alltid undvika att träffa folk om jag är risig. Speciellt de som är svaga. Så det är liksom ingen skillnad.

Jag är inte rädd för att bli smittad, lite tänker jag att det skulle kanske vara smart att ta en för laget där…? Jag borde klara det utmärkt, men ta i trä.

.

Mamma fick gå in på Ica idag:) Happyhappy plockade hon ner sånt där man inte kommer på att man vill ha när man skriver listor:) Det är pensionärsdag på Ica på tisdagar så förhoppningsvis var det lugnt. Lite folk i alla fall:)

Pappa fick sitta kvar i bilen med mig och så åkte vi och tankade. DET är kul just nu, soppapriset är billigt.

.

När vi kom från träningen som vi var på i morse så svängde vi in på ett bageri, Lejon, tror jag det heter, och köpte en semla till pappa som gillar det men inte ätit mer än en fjuttig. Mamma fick en bulle med nån fyllning som såg så jäkla god ut, hon gillar inte semla. Jag köpte en till mig själv däremot….svingod. Massor av grädde och mandelmassa och en stor god bulle, topnotch👍🏼

Jag älskar semlor. I alla varianter. Jag älskar grädde, och allt med grädde är gott:)

Tack för era tekakerecept!! Jag skulle köpa jäst idag…men det fanns såklart inte. Jag tror att jag har torrjäst så kanske kan testa med det?

.

På träningen idag körde vi nåt som jag tycker är kul, men jobbigt. Vi gör övningarna som vanligt , men i tex marklyft så stannar vi i nedersta läget i ett anta sekunder, tills ledaren säger till. Tio repetitioner och tre omgångar. Känns riktigt rejält:)

Tvätta händerna noga innan och efter och givetvis är jag frisk och kry.

.

Nu börjar Hawaii 5-o så jag ska mysa ner mig och kika, det är väl dessvärre det närmaste Hawaii vi lär komma i år…. eller inte. Man vet fan aldrig men hoppet är det sista som överger en ✊🏼

Vi hörs snart ❤️

Kommentarer

  1. Milan

   Jag är också i behov av att köpa mig nytt. Men då jag är handikappad inom allt tekniskt så får jag fråga andra mm
   Vad kostar detta? Du skrev förmögenhet
   Jag har också iPhone o en iPad som behöver bytas mm
   Jag saknar ett tangentbord att skriva på.

 1. Marie

  Älskar min padda bästa köpet ever använder den mest, knappt så jag använder min bärbara dator efter köpt padda står mest samlar damm 🙂

 2. Sofia

  Grattis! Jag är också sugen på en iPad, med tangentbord. Men priset avskräcker något, blir ju lika dyrt som att köpa en MacBook.

  Vore kul att höra hur du resonerar kring det, för- och nackdelar, samt kanske en liten recension i sinom tid 😊. Sköt om dig!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing