Okategoriserade

Borde veta bättre..

I måndags gjorde vi en övning på träningen med vikt ovanför huvudet. Båda händerna upp. Jag borde ha lärt mig vid det här laget att det alltid slutar med huvudvärk. 😅

Men sent ska syndaren vakna, och dagen har tillbringats med mer och mer ont, och det kommer från nackmusklerna på höger sida. Som alltid. Jag vet. Jag borde göra nåt åt det, men det går ju över såsmåningom🙈

Idag har jag suttit och jobbat med mobil/dator hela dagen så det har heller inte underlättat det minsta.

Nu är det ipren, Alvedon värmekudde liniment och massageboll som varvar. Hittills hjälper inget och spikmattan står på tur.

.

När jag kollade på TV4 nyheterna ikväll så var nyhetsankaret, kan han heta Anders? så lik någon. Han stod och var allvarlig och gåpåig och försökte kräva svar av nån sjukvårdsgubbe. Plötsligt ramlade poletten ner…

Och håll i minnet att jag tycker att han är en stilig man. Men alltså – visst är det pricklikt?

Först jag hade jag en annan gubbe i tankarna men det var inte riktigt rätt…

Men likt på ett sätt det med;)

Och som sagt, han är stilig. Men just ikväll lik en, eller flera muppar:)

Jag brukar ofta hitta likheter mellan olika karaktärer från Mupparna eller Sesam, det kanske är samma förresten? Jag har aldrig riktigt fattat mig på dem? Stora shower med dockor och sen hade de väl gästartister? Stora stjärnor:)

Vem jag är? Det varierar:) Ofta en av de gamla griniga gubbarna på balkongen 🙈😂

Nu ska jag ta mitt onda huvud och gå och lägga mig på spikmattan, kan inte koncentrera mig riktigt. Få se om det släpper till i morgon, det hoppas jag🙏🏻

.

Vi hörs då!

Natti natti

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing