Okategoriserade

Tack för tipset:)

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

.

För ett tag sen när jag visade några jeans från Cellbes så var det någon av er som rekommenderade deras push-up jeans.

Jag beställde ett par svarta:) Och tjohej vad de sitter bra! De går långt upp i ryggen och glappar INTE bak. För första gången på länge behöver jag inte ha bälte:)

Jag vet inte om de pushar upp så jäkla mycket, (kanske för mycket och för tungt, hehe?) men de sitter som en smäck. Jag har inte haft så hög midja på länge, och det var ovant men ganska skönt, ingen som flobbar ut;)

Tröjan kommer från Cellbes den med, som bekant så är ju jag svag för camo:)

Höga i midjan är ju även toppen när många tröjor kommer färdigkrympta på längden nu för tiden;)

SÅ jag ville bara tacka för det eminenta jeanstipset!

Jag älskar när vi kan dela med oss:) så fortsätt gärna med det, för jag kommer fortsätta från mitt håll. Jag såg för övrigt MASSOR av nyheter nu inne hos Cellbes, och villhöver sög tag i mig:)

Fram till och med 29/3 är det fri frakt och halva priset på hemleverans. Så man behöver alltså inte ens gå och hämta sitt paket, det kommer raka vägen hem.

Och med koden 20312 får du 100kr rabatt för varje 500kr:)

Vill ni kolla så hittar ni direkt dit HÄR, och glöm inte kolla outeleten! Där fyndar jag så ofta:D

Snart tillbaka:)

Kommentarer

  1. Marie

    Finns ju inget bättre än jeans som sitter perfekt. Köpte ett par för ett år sen på kappahl, stretchjeans Ebba heter dom sitter perfekt dock låg midja men de älskar jag. Men till slut slet jag dom så mycket i grenen så de gick hål så är nu inne på jeans nr 2, samma 🙂 Hoppas de behåller den byxan länge 🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nej precis när man hittat den perfekta så gråter man om den utgår. Jag köpte ett par på en kedja i London för flera år sen. Tunna och mjuka jeans, perfekta på sommaren❤️och så gick kedjan i konkurs eller nåt… finns inte längre😱

    2. Emin

      Hur sliter man byxor i grenen? 🤔 Om du roar dig med spagatövningar kan jag rekommendera träningstights. 😊

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Jag tror att man skaver låren emot varandra när man går? Jag har många brallor jag sabbat så🙈speciellt om de är lite otajta.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting