Okategoriserade

Måste sova men..:)

Vad tycker ni om fallskärmar?

Jag tycker de är fantastiska! Alltså de i tyg som man har när man hoppar ut från ett flygplan.

De ekonomiska? Jag kanske skulle gilla dem om det var lika för alla, att även undersköterskan som gjorde bort sig på jobbet fick 30 månadslöner….

Även om undersköterskans 30 månadslöner inte direkt kommer upp i 2,3 miljoner…

Vad gubben gjorde?

Han var nån slags kommunpolitiker som i samma veva som man gick ut och bad folk undvika icke-nödvändiga resor, åkte till Thailand. På semester.

Lite som när Laila Freivalds inte visste vad en tsunami var när den drabbade så överjävligt, så kan han ju inte fattat vad Corona är. Han kanske tänkte att en öl mer eller mindre kan väl inte göra nån skada?

Men tji fick han.

Men ändå…2,3 miljoner för att man beter sig som ett arsle?

Jag tycker att hans pengar skulle gå direkt till sjukvården. Eller förskolorna, skolorna, städarna, polisen… eller tja varför inte till hemlösa ? Varför ska man få 2,3 miljoner för att man gjorde bort sig? Om det nu inte är lika för alla. Trams!

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Och? Alltså det är ju värre såklart, på ett sätt, på ett annat mindre 😉 Men kommungubbe som kommungubbe tänker jag 🙂 Pinsamt att han åkte till Thailand och pinsamt att han får två mille…
      🙈

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting