Okategoriserade

April april!!

Det bästa vore ju om hela 2020 var ett skämt och kunde raderas och startas om. Börja om på nytt liksom UTAN fucking Corona.

Men… tills dess , jag behöver lite skratt😂Det är kul med skämt, och idag verkar det eka ganska tomt på det. Jag har inte lusläst eller så men hörde folket på morgonshowen på radio säga det. Och de hade scannat:)

Men kan vi inte göra så här; skriv ett roligaste aprilskämt här!!

Jag, och säkert många med mig skulle tycka det var kul. Jag i alla fall 🙈😂

Ju galnare ju bättre, behöver inte vara självupplevt utan nåt ni hört eller läst eller så funkar bra det med. Sprida lite glädje.

Det behövs i dessa tider!

Om en månad beräknas halva befolkningen varit smittad, om två månader 2/3 av oss, och efter det har vi uppnått nån slags flockimmunitet, och skiten bör vara på upphällningen. Om vi lyckas hålla det som vi gör idag, med de förhållandevis snälla restriktionerna på karantän, så kommer vi bli unika. Typ:)

Jag tror på vårt sätt✌🏼🙏🏻

Som nån myndighetgubbe sa på anklagelsen från nåt annat land att vi kör med experiment.. Han menade på att vi går på kunskap och fakta, och att det riktiga experimenten är att låsa in och isolera folk i flera månader. Sant. För vad händer med folk då?

Frågan besvaras i The Shining 😉

.

Så dela med er nu, era roligaste aprilskämt🙏🏻 Please!

I gengäld ska jag visa er hur man viker ett resårlakan på bästa sätt 😂

Kommentarer

  1. Madeleine

    Jobbar och bor på Cypern. Här får vi numera inte gå ut mer än 1 gång per dag för vissa anledningar. Och vi måste smsa förfrågan till typ guverment. Jag går nog inte ut mer än 1 gång per dag i vanliga fall. Men nu när jag inte får gå ut mera är det så mentalt stressande!!! Så ja känns som jag är med i nått experiment.

  2. E

    Jag lyckades en gång få mamma att gå på att det stod en elefant och en cirkusvagn på gatan utanför (vi bodde i en backe och jag kan ha lagt till nåt om att de inte tar sig upp). Idag lurade jag i henne att jag var tvungen att stanna på E18 för en kompis hästtransport stod där med hästar lösa utanför.

    Annars var det nån tidning i Skåne som hade tryckt en sida med toapappersmönster. För att underlätta för sina läsare – det tyckte jag var rätt kul ändå!

  3. Ewi

    Också Vasabladet för många år sedan: Staten planerar bygga en bro mellan Umeå och Vasa. Det var i samma veva som Öresundsbron började planeras. Gud så glada vi blev, tills vi insåg datumet…

  4. Helena

    För några år sen gick vasabladet (tror jag) ut med att en spritfabrik gått sönder och alla som gick ut kunde bli fulla. Massor med folk var ute 😁.

    Ifjol satt det lappar uppe i kommunfiket om att det gick löss och alla behövde sätta på sig en plastmössa.

  5. Camilla

    Ja dottern väckte mig tidigt i morse och sa mamma jag tror jag blivit magsjuk. Jag rusade upp men så säger hon april april. Tur det var ett aprilskämt ändå🙂.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting