Okategoriserade

En söndag i fåtöljen:)

En kompis messade mig just att han gått tiotusenplus steg idag, och när jag kollar på min mobil så står det 178 steg.

Aha men så  kan det också bli:)

Jag har ju tillbringat dagen med mitt göra, nämligen skrivandet. Först min essä, om våld, som jag tror att jag är klar med nu. Jag ska läsa igenom den några gånger till, och mest troligt ändrar jag på saker, men i stort är den klar. Jag ska kanske ha en titel också förstås, men det får jag klura på.

Sen min text i B-kursen, den jag hade fel deadline på, men där rullar det på, jag har fått till sex sidor idag, och ändå har det varit mycket raderande. Man blir ju less på sig själv ibland. Jag har nog suttit här i åtta, kanske nio timmar förresten, så det var min söndag det. Ont i rumpan;)

När jag sitter och skriver, så har jag nu för tiden alltid lurar med musik. Ibland har jag bara lurarna på mig, så barnen tror att jag inte hör;) hehe. Skönt att låtsas vara helt off ibland. Och att vara det såklart:) Länge så har jag haft Nickelback på shuffle där, men idag kände jag för en förändring:)

Lite back-to-the-past, nämligen Poison.

poison

Det är konstigt men jag måste ju ha haft världens bästa musiksmak redan från början, för ALL min musik håller 😀 Och det som inte gör det har jag ju såklart glömt bort:)

Men jag lyssnade mycket på Europe, Bon Jovi, Guns´n roses, Scorpions, Iron maiden, Mötley Cru, Judas Priest och alla de är ju på fötter än idag, de flesta spelar ju i någon konstellation.

Ja men okey då, jag lyssnade på Herreys, Carola, Trance dance, och New Kids on the block också…:D så allt var inte hårdrock. Jag har haft en jäkligt blandad musiksmak:)

Kan vi för ett litet tag förresten prata om Kiss. Bandet som alla föräldrar fasade, de var såååå hemska. Och idag låter de som Boogie woogie::) Eller WASP, med sin ”XXXX like a beast” Oerhört farligt för ungdomen … eller snark. Idag känns det i jämförelse inte direkt så hemskt.

I alla fall, Posion, är precis i min smak:) De är bra, även nu. Jag säger ju det, min musiksmak är suverän.

Jag fick ett nytt vänförslag på Facebook också:

Kim!!

Men även om jag nu råkar ha fem gemensamma vänner med honom, så känns det inte som en anledning att lägga till honom. Eller? Jag kanske är den enda i hela världen som faktiskt har någon slags relation med ALLA mina facebookvänner? Inte för att jag inte skulle vilja vara kompis med Kim, tvärtom, det är jag mer än gärna för han är säkert hypernajs, men jag tror inte att det sker automatiskt bara för att man är ”vänner på FB” ? Sen är ju inte alla mina facebookvänner VÄNNER utan kanske mer bekanta, eller löst bekanta till och med.

Hur gör ni? Jag har ju en ”officiell” sida också, och där är det ju en annan sak, även om jag suger på att vara där, men på min privata så känner jag, eller har känt alla.

Undrar om Kim får samma förfrågan förresten?? Han kanske jättegärna vill vara min kompis:)

Okey, vi säger så här, om Kim lägger till mig så bjuder jag honom på kladdkaka:)

kladdkaka

Men då får han rappa på, för den tar slut snart.

Lovelia kom och frågade om hon fick baka, och det fick hon såklart. Vem är jag till att säga nej till deras kreativa skapande i köket? Lika bra att de får testa så jag på sikt får små kockar:)

Nu ska jag snart se på Robinson, men slog på fyran redan nu, och då är det Anders knackar på. Hemma hos Måns Zelmerlöv i England. Jag tycker ju att Måns är så charmig och extremt duktig, och nu har jag suttit och tittat på hur Anders skäller på honom. Även det kan ha liksom ta galant. Jag inser att Anders aldrig får komma och knacka på hemma hos mig…det är helt klart;) Om Måns får skäll…så kommer jag att få dunderskäll. Jag skulle skämmas ihjäl, för är det något jag tycker är svårt så är det just att behöva försvara saker som jag själv inte tycker är någon big deal, men att nån annan tycker det är horribelt. Som mina skräplådor, eller garage eller poolrum:) Jag vet att det måste åtgärdas, men det är ju så förbannat svårt att komma till skott, för MAN HAR JU INTE TID:)

 

Ohh, nu börjar Robinson!

Vi hörs snart igen:)

Kommentarer

  1. Karin

    Jag hade typ 350 vänner på FB för två år sedan. Mestadels gamla arbetskamrater, ytligt bekanta, gamla klasskamrater och vänner man umgicks med förr. Bestämde mig för att ta bort ALLA jag inte hade kontakt med minst en gång i månaden, min lista minskades till drygt 30 personer. Nu har jag bara familjen, närmsta släkten och vännerna kvar och alla andra är boorttagna. I samma veva raderade jag också hela min historik inlägg för inlägg (då det inte går att ta bort allt i ett svep) och dolde bilder. Jag slutade posta inlägg för tre-fyra år sedan och använder idag bara FB för de grupper jag är med i. Blir faktiskt lika förvånad varje gång någon skriver ett inlägg på sin egen wall i stil med ”Idag har jag blablabla”. Känns inte som att folk använder FB på det sättet längre?

    1. samps

      eller så skapar man en helt ny, från scratch, noterar nånstans dom vänner man vill lägga till på nya kontot, gör så och så tar man bort det gamla (jo det går att radera, på nåt vis iaf)?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing