Okategoriserade

Läs:)

I annonssamarbete med Readly

.

Jag har använt Readly sen någon av er tipsade mig om att det fanns, och jag är innerligt  tacksam över det:)

Det är en app, som man enkelt laddar ner och sen har man tillgång till nästan 5000 titlar. Femtusen…det är …jättemånga:)

readly

Ni kommer få ett finfint helt kostnadsfritt erbjudande längre ner ⬇️🤗.

Jag har hittills läst enbart på min mobil, vilket funkar suveränt, men nu när jag skaffade en platta så inser jag ju fördelarna med att det är en större skärm. Men mobilen är med överallt, och gör fortfarande så att de där stunderna som man blev lite tidig till ett möte, eller en hämtning av nån, blir till en lässtund:) Nu börjar det även bli varmare ute så då kan man med fördel sitta i solen och uppdatera sig på det senaste skvallret, eller så;)

Men inget slår att ta en kopp kaffe och krypa upp i soffan med Doris och läsa en hel tidning i lugn och ro från början till slut. Det är vardagslyx för mig.

readlyDet enda som är lite besvärligt är att välja vilken tidning man ska läsa men det är kärt besvär:)

Det finns även utländska titlar, och det är kul. Jag tycker det är jättejobbigt att läsa hela böcker på engelska för det går för sakta, men inser ju att det är väldigt lärorikt att faktiskt öva sig. Ni vet, man blir bra på det man gör ofta;) så jag uppskattar att kunna bläddra i magasin från Usa och England.

readly

 

Barnen har en egen profil, och de läser mest Kalle, Fortnite och så, men Jordan har en ny favorit som han hittat genom att leta runt. Den heter Historiska brott och mysterier. Där läser han om verklighetens Robinson Crusoe och är Elvis verkligen död?

Otroligt rolig läsning, och den hade jag aldrig hittat om inte Jordan hittat den:)

Jamie tycker om att läsa Kalle Anka, och vi sitter ofta tillsammans då, det blir en winwin-deluxe. Han får öva sig på läsning, vi myser och jag älskar också serier:)

Det finns verkligen något för alla, för barn och vuxna, med skilda intressen -idrott, vetenskap, musik, film, mat, bak, historia, barn, djur och så vidare. Även dagstidningar.

Något som jag alltid återkommer till, är de här ”årstids-magasinen” Till jul plöjer jag alla som har jul-tema, och nu är det vår-tema. Fast jag inte har varken gröna fingrar eller en blick för inredning, så älskar jag det. Speciellt att läsa om;) och att se på vackra bilder, hur det kan bli.

readly

Jag provar ibland, men resultatet brukar bli sådär, men alltså, drömma ska man aldrig sluta göra:)

Jag har ju misslyckats med rabatter och olika byggen, men jag har ju även lyckade grejor bakom mig, och förhoppningsvis framför mig. Jag lär mig saker:)

Jag tycker att det här är ett mycket bra sätt att läsa tidningar på.

Man slipper bära tunga kassar till pappersinsamlingen, man hittar ny favoriter nästan varje gång, och framför allt så är det enkelt. Det är ju få fysiska butiker som lagerför nära på 5000 titlar, av uppenbara skäl:)

 

Om ni inte redan har provat, så tycker jag att ni ska göra det!

Nu kan ni testa Readly helt fritt, läs hur  mycket ni vill under en HEL MÅNAD.

(Readly kostar sen bara 99kr i månaden, så det är ju inte heller speciellt dyrt, med tanke på vad man får:) )

Ni bara laddar hem appen, sen är det klart och ni hittar direkt till erbjudandet HÄR

Det går även bra att använda readly.se/carolawtterholm

Happy reading! Och tipsa gärna om kul magasin:)

🌸

Kommentarer

 1. Marie

  Använder readly på biblioteket man loggar in med sitt bibliotekskatalogen där är de gratis och man kan ladda ned tidningarna för läsa dem senare när man inte är på biblioteket 🙂
  Älskar läsa fototidningar men de är så jädra dyra att köpa så perfekt att läsa de i appen.

  1. familjenannorlunda

   Det är smart och en fantastisk tjänst av Readly och biblioteket. Men för mig som har noll framförhållning så måste jag kunna ladda ner NU!😂Plus att jag läser så många olika magasin och att kidsen läser sina, det blir svårt att ladda ner allt, och jag kommer alltid ha missat den jag verkligen ville ha. 🙈Och de bästa magasinen hittar jag ofta genom att scrolla runt, som det jordan läser. För mig skulle det inte funka. Bra att det gör det för dig dock 🙂
   Jag har som sagt haft Readly sen det var ganska nytt och tycker att det är bland de mest värda spenderade slantarna i månaden 🙂 Min vardagslyx för minimikostnad😘

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing