Okategoriserade

Vad blir det för mat?

Innehåller reklam och annonslänk för Middagsfrid

.

Det finns så många anledningar till att välja att ha en matkasse hem till dörren. Kanske tidsbrist, kanske lathet (🙋🏼‍♀️), kanske brist på inspiration, kanske för att man inte är så bra på det här med att planera, köpa och laga mat. Just nu, finns det ju även andra starka skäl, kanske framför allt för vissa grupper. Riskgrupper såklart men även de som jobbar häcken av sig och behöver få i sig något vettigare än fryspajer.

Jag har testat lite olika matkassar vid flera olika tillfällen, varav den senaste var från Middagsfrid

Det var bra mat, GOD mat, barnen åt, ingen klagade och det var enkelt.

Jag tror att jag hade den som heter Originalkassen 5 för 4.

Alltså fem middagar för fyra personer. Det krävs kanske inget mattegeni för att räkna ut att hela min familj, på åtta hemmavarande barn och jag själv inte är fyra personer 😜Men det fiffiga är att antingen så drygar jag ut middagen, eller så äter vissa barn annat. Jag har ju en vegetarian, en som bygger muskler, en som sällan äter hemma och en baskettjej som ofta tränar när det är middag och äter före eller efter oss andra. Då blir det kvar en vuxen och fyra barn. 👌🏼

Räcker alltid och blir ofta över också.

Just nu så firar Middagsfrid att de blivit utsedda till Bäst i test 2020:)

Och hur firar man bäst? Jo genom att ge folk rabatt👌🏼. Så just nu får man som ny kund 300kr rabatt på sin första matkasse 🙂

Det finns… öhhh? MÅNGA att välja mellan, bland annat Barnkassen, Snabba kassen, Flexitariankassen och vegokassen. Men även matkassar för det mindre hushållet, vilket är suveränt med tanke på att Sverige väl har typ flest singelhushåll i världen?

Som tillägg kan man även välja att få frukt/melliskassar.

Det här är en zucchinilåda med svarta bönor 😍. Jag har inte testat den utan bilden är från Middagsfrid, men det ser ju så gott ut! Det här är min allra främsta anledning att välja att ha matkassar mellan varven, NY INSPIRATION och att allt kommer hem så jag slipper tänka i affären 🙈

Om ni vill veta mera så hittar ni all info hos Middagsfrid där ni även enkelt beställer/avbeställer, ser menyer och även var de levererar.

Så med 300kr rabatt tycker jag ni kan testa 🙂 Se det som en påskpresent till er själva 🐣😘

Kommentarer

  1. Karin

    Det är inte så att du har fått en unik kod av dem att dela med dig av till dina läsare om de nu vill att du ska dra nya kunder till dem?
    Använder man din länk får man inte alls 300:- rabatt på sin första kasse. Eller, jo om man väljer Orginalkassen 5 för 4 men det blir för mycket för ett hushåll på 2 pers. På alla andra är det ”bara” ca 150:- rabatt och det lockar inte så mycket när man kan testa andra matkassar för typ 200:- 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing