Okategoriserade

Våren kämpar på:)

I annonssamarbete med Ellos

.

Den här våren är ju väldigt annorlunda mot ungefär alla andra vårar i de flestas livstid. Men ändå, så känner jag hur solen och värmen ger mig en hoppfullhet. Det går åt rätt håll med något:)

Solen och värmen är om möjligt ännu mer välkommen i år!

Jag har hittat en hel del att glädjas åt hos Ellos, som vanligt:) Här är ett litet axplock av deras nyheter.

 

ellos

1: Rosa kostym! Byxor, kavaj

2: Jumpsuit

3: Vit spetsklänning

4: Shorts

5: Grön spetsklänning

6: Ljusblå blus i linne

7: Enkel top med volang

8: Blommig blus.

De två klänningarna i spets känns som riktiga sommardrömmar ♥ Jag såg först den vita, och sen dök den pastelligt gröna upp och alltså…så fin:)

.

Jag ÄLSKAR den rosa kostymen! Så himla härlig, vilken fantastisk färgklick på mötet, eller festen eller bara helt casual.

ellos

Antingen kör man hela kostymen eller så använder man kavajen och byxorna för sig. Allt är härligt:)

Jag fastnade även ganska otippat för jumpsuiten, jag har varit ganska motvalls mot hela plagg, mest för att det är besvärligt när man ska gå på damernas:) men kom helt över det förra året när jag köpte en kortbent, ärmlös variant som jag sen bodde i hela sommaren. Det är ett suveränt plagg:)

jumpsuit

 

Nu är den ju väldigt mönstrad, och om man känner sig mindre bekväm i det, så tycker jag jättemycket om de här under, alla överdelarna är verkligen något jag skulle använda. Jag gillar de olika snitten, rundhalsad kraglös med knyt på den första, den svarta är enkel men volangen gör den lika snygg till allt, och den blommiga blå har den där underbart luftiga modellen där solen kan bränna på utan att man svettas ihjäl.

ellos

Byxorna och shortsen med knytskärp finns i flera färger och ser även de luftiga och sköna ut:) Matcha med valfri överdel och man är fin och fräsch:) Den blå (nr.1) ligger väldigt bra till i min villha-lista. Den skulle ju funka till allt!

1: Blå kraglös blus

2: Svart top

3: Blommig blå

4: Gröna byxor

5. Rödbruna shorts

 

Och sen måste jag visa, den gröna klänningen som jag är så förtjust i, den finns även i svart!

Alltså den är så SNYGG!!

Men då kom det ett jättesvårt val, kakigrön eller svart? Ibland, ganska ofta faktiskt:) är det jobbigt att ha beslutsångest:)

.

Jag har såklart även en rabattkod till er ♥

 

Koden 415444

ger er 33% rabatt på den dyraste varan (ord.pris, ink.externa varumärken)

men även 5% extra på ALLA nedsatta priser

 

Ni hittar till Ellos HÄR

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing