Okategoriserade

Sköna söndag:)

God kväll på er alla:)

Syns min film i föregående inlägg? Jag hittade ju var man kunde lägga in den från mobilen. Men jag tappar bort den hela tiden:) Man måste byta redigerare på nåt vis, och jag gillar inte den nya, den är knöligare att använda, men det är säkert en fråga om att vänja sig. Men, så länge som jag kan byta, så gör jag det:D

Jaja.

I alla fall, så städade jag ju hela dagen i går, och är nöjd med det:) Jag gjorde det ju av en anledning, och det var att idag kom det en reporter hit och gjorde ett Hemma-hos reportage.  Som i skrivande stund kanske inte ens kommer i tidningen för Bostadsdelen av Uppsala Nya Tidning där det ska vara ligger ju liksom nere. Men, det är sånt man aldrig vet hur det blir med, och det är gjort nu i alla fall, så får vi se om det publiceras:)

Jag sminkade mig, och kammade till och med håret…! Woaow på den liksom, för det var ju ett tag sen. Varför ens bry sig när man ändå inte kommer träffa något folk? Jag lallar runt här hemma i mjukisbrallor och fultofs:) Att dra på jeans händer bara när jag ska handla.

Jag har inga större problem med att visa upp hur det ser ut här hemma även om det är stökigt, men ber gärna fotografen att undvika de fulaste grejerna;) Som poolrummet och tvättstugan till exempel. Lika lite bryr jag mig egentligen om hur jag ser ut, så länge jag är hel och ren liksom.

Vi lever här, det är inget utställningshem, utan ett riktigt hem med stök och bök. Jag kommer aldrig förstå  hur folk kan leva i hem som tagna ur inredningstidningarna, även om jag på ett sätt avundas dem:) Barnrum som är stylade i naturtoner med träklossar i perfekt ordning och en unge i Madicken-kläder mitt på en fluffig matta utan hår eller dammtussar som inte petar på hyllorna med dekorativt uppställda leksaker. Mina – fullt ös medvetslös. De har rivit ut allt på en grisblink och sen gått.

Andras sovrum är som drömmar, luftiga, stilrena, behagliga, med en vas med blommor på nattduksbordet, och en bok och ett stearinljus. Om jag ens skulle försökt ha en vas så hade jag vaknat med den slagen i huvudet och vatten överallt;)

Mina barn är inga monster, men de är definitivt inga ljuva små älvor:D

Nån gång i framtiden så kanske jag har ett inredningshem jag med…men mest troligt inte:D

.

Men jag bakade bröd till middagen idag:)

baka

Ohhhh ser ni hur spisen blänker??

Och baka och baka….alltså..det är easypeasy;)

brödFast det var en påse med frukostbröd som man ska slänga in i ugnen tio minuter;)

Jag gjorde köttfärspajen i alla fall.

köttfärspaj

Köttfärs som blev kvar sen i fredags, blandad med en burk färskost och lite passerade tomater och sen toppa med riven ost. Vanligt pajskal med mjöl, smör och vatten:)

Jag tycker det är för kladdigt att göra pajdegen så jag gör det sällan, men älskar paj så det är korkat.

Den tog slut, vilket är ett bra betyg. De brukar tycka om allt med köttfärs, så det är inget förvånande.

.

Nu ska vi snart se Robinson, och innan dess ska småkillarna i säng. Sen tänkte jag ta tag i att redigera en av mina texter, som så småningom ska lämnas in redigerad. Så det är planen.

Kanske hinner jag in med lite mer snicksnack senare, annars hörs vi i morgon.

Nu ska jag hämta kaffe!

Hörs:)

Kommentarer

 1. samps

  ”Barnrum som är stylade i naturtoner med träklossar i perfekt ordning och en unge i Madicken-kläder mitt på en fluffig matta utan hår eller dammtussar som inte petar på hyllorna med dekorativt uppställda leksaker.” alltså så spot on på många (absolut inte alla, finns ju undantag haha (men dom kanske inte heller ”visar upp sig” på samma sätt)) influencers/mediaprofiler/bloggares (även profiler med bara typ 400 följare för den delen också) foton, har följt några såna en gång i tiden (och följer fortfarande andra, men förstår inte poängen med att det ska se så ”o-lekt” ut?) men sen när 95% av blogginläggen blev sponsrade reklaminlägg la jag ner haha… (och sorry för alla parenteser, blev kanske lite onödigt krångligt att läsa?)
  sen är jag kanske lite grammatikpetig men när jag läser sista halvan av den meningen ser jag bara ”en matta (…) som inte petar…” aka syftningsfel (fippla dit några kommatecken så ser det mer rätt ut i huvudet haha), men kanske bara är jag xD

  1. familjenannorlunda

   Haha fattar vad du menar. Även med kommatecknen men jag ville ha meningen liksom sådär på en enda utandning 🙈😂

 2. Maria

  Du är min favorit i bloggvärlden!
  Följer även Mirka.
  Hon har stödfamilj. Har du någonsin funderat på eller känt behov av det?

  1. familjenannorlunda

   Tack ❤️❤️ Jag har aldrig tänkt tanken på stödfamiljer eller känt något behov. Jag har ju alltid haft mina barn hemma tills de börjar skolan så för mig skulle det känts jättekonstigt. Jamie var 1,5 år när allt hände och jag har aldrig kunnat lämna iväg mina kids när de är så små:) När jag sen började plugga till Hälsocoach och åkte till Hola/Kramfors och var borta några nätter så kom min mamma hit och bodde här, då var Jamie fyra år tror jag… eller tre🤔. Tror fyra:)
   Jag har kunnat lämna barnen till mamma, eller sista åren så har de större barnen tagit de mindre. För mig är det självklart att man ställer upp för varandra, så har vi alltid gjort i familjen. Åt alla håll:)
   Mirka har inte sin familj i samma stad så bara det gör ju att det är annorlunda:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing