Okategoriserade

För några år sen:)

Facebook är ju trevligt ibland. Jag kan inte säga att jag inte skulle klara mig utan det för jag tycker i ärlighetens namn att det är rätt mycket en klubb för inbördes beundran🙈😂

Och ett ställe där folk häver ur sig saker som man önskar att de tänkt ett par varv till innan de satte det på pränt. Alla dessa hobbyepidemiologer som helt uppenbart VILL sitta inlåsta i karantän till exempel. Som har lösningen 🤣

Men att bli påmind om bekantas födelsedag är fint, mina vänners kommer jag oftast ihåg ändå:)

Och de här minnena som dyker upp:)

Många av dem har de senaste åren varit djävulskt jobbiga, för de har påmint om ett liv jag inte längre har.

Men så dyker det upp saker som man minns med bara värme❤️och för några dagar sen kom det här:

För fem år sen var jag bjuden till Göteborg av Loppi, tillsammans med några andra influencers. Bland annat Tina

Vi hade så jäkla kul!! Så KUL!

Vi träffades redan på tåget ner och sen delade vi rum. Vi har träffats både före och efter det här men det är nog enda gången vi hängt 24/7-Ish:)

Vi gick på stan, jag visade Tina min favoritbutik Missäy, där hon nog köpte brallorna hon har på sig för inga pengar alls. Sen samlades vi med övriga och drack en så god bål, käkade en grym middag och sen kördes vi till Rondo för att se Alcazar.

Oj då bilderna hamnade lite som de ville, jag låter de ligga så för det var en väldig massa scrollande innan jag kom fram till 2015 🙂 Det är Alcazar överst och punchbål nederst:)

Svingod! Har receptet nånstans och kanske måste leta reda på det. Rabarber och citron och mynta och nån sprit:) Farligt gott.

När showen var slut så gick alla andra hem och lade sig, utom vi:)

Äldst och borde vetat bättre kanske🙈😂men Herrejösses, på bortaplan är det ingen som känner en:)

Vi var på nån cool nattklubb först men dansade även bugg på Hard rock café tills det stängde, då masade vi oss tvärs över gatan igen till nattklubben.

Sist i säng och först nere vid frukosten, det är så man jobbar😎 Med all säkerhet en aning bakfull men värt det:)

Sen hade vi en halv dag till i Göteborg innan våra tåg gick hemåt. Då olika, av nån anledning jag inte minns så hade jag ett tåg som gick via Karlstad med väntetid där på 1,5 timmar. Men det gick ju bra det med:)

Tog tid att komma hem men man sover ju så gott på tåg.

Det var alldeles för länge sen jag gjorde nåt sånt här. I alla fall med Tina:) Hon har varit här och vi har gjort Uppsala osäkert förvisso men det var en jäkligt rolig resa på alla sätt och vis.

Så på så vis gillar jag Facebook:)

Kul minnen som dyker upp.

Nu ska jag gå och svida om till andra kläder, jag misstänker att ni vet vilka:)

Svarta tajta? Nej inte catwoman-utstyrseln😂

Vi hörs snart igen!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing