Okategoriserade

Topformula:)

Innehåller reklam och annonslänk för Topformula.se

.

Jag skrev ju häromdagen att jag är så trött. Stentrött. Att det är återkommande så här års, och som alltid så löser ni problemen åt mig:)

Nu var det en kompis som messade den här bilden:

Och ett ”Hallå?? Chi-san vet du ju!”

(Eller egentligen var det Chi-san för fan, men jag svär ju aldrig 😎)

Just ja. Jag brukar köpa en flaska, hälla i mig den, enligt rekommendationerna såklart, och sen går tröttheten över:)

Kanske beror det på drycken, kanske på att kroppen kommit i fas med att jobba emot pollen. Vad vet jag. Men jag har beställt nu:)

Jag gillar en sida som heter Topformula. Där finns det mesta av sånt man kan behöva för att må bättre. D-vitaminer av olika slag till exempel.

Men även rosenrot och alla andra bokstäver i vitaminalfabetet:)

Topformula säljer hälsokost enbart online så därför kan de pressa priserna till det yttersta. De har sina egna varumärken och sen har de andras också, som till exempel världens bästa luskam. Den enda man behöver och tro mig på mitt ord här. Jag har testat alla som finns på marknaden. Den håller dessutom i evigheter:)

När man använt den en gång vill man aldrig ha nån annan:)

Topformula har allt möjligt som sagt, kosttillskott, en del hårvård, ansiktsvård, solkrämer och brun-utan-sol.

Deras eget är tillverkat i Sverige vilket ju bland annat innebär att det är så lite miljöpåverkan som möjligt, och att de måste uppfylla strikta kriterier. Närproducerat, låga priser och svenskt kvalitét👌🏼Så bra!

Hälsokost kan vara ett bra komplement tills ens vanliga kost, speciellt om man slarvar lite.

De har också mycket inom träning, som proteinpulver, bars och olika aminosyror. Jag gillar ju proteinpulver för att det är gott att göra smoothies på:) och att ha i kvargen för att få både god smak och extra protein.

Patricia vill bygga muskler och forma kroppen och till henne hittade jag en smak som jag tror hon kommer gilla:

Hon älskar nämligen Chailatte:)

Topformula hittar ni HÄR och om ni vill testa så kan ni få 10% på ett köp med koden

TESTA10

Att det sen är fri frakt är ju bara ett stort plus:)

De brukar vara snabba som vesslor men just nu är det en aning längre leveranstider, som hos så många andra. Jag tycker ändå att det går snabbt:) De jobbar på väldigt bra 👌🏼

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing