Okategoriserade

Nya mattor?

Innehåller reklam och annonslänk för Kilands mattor

.

Dags att flytta ut! Jag har inte varken orkat eller haft tid att bära ut våra utemöbler. De står kvar inne i poolrummet:)

Men vilken dag som helst nu!

Jag har också en, ( eller två faktiskt) platser i trädgården där jag håller på med kirskålsbekämpning. Det gör man bäst genom att täcka jorden med typ presenning i minst tre år. Har jag läst att nån som kan sagt:) På den ena platsen har det legat gamla mattor underst och sen presenning i kanske fem år eller så🙈men vem räknar så noga? Jag tänker att det är better safe than sorry:)

På det andra stället har jag ställt några fåtöljer ovanpå pressen men det är så fult så jag tänker att jag ska ha en matta där. Ja ute i trädgården 🙂

Jag googlade och hittade till Kilands mattor

Fanns en hel del att botanisera bland:)

De har massor av mattor för alla möjliga ställen. Altan, badrum, entré, hall, kök och så vidare, och i många material, plast, sisal, rya, röllakan, det finns runda och fyrkantiga och avlånga 🙂

Barnmattor finns det också, de här var så himla söta!

Jag är extremt dubbel när det kommer till mattor. Jag älskar dem, för det är snyggt, set varmt och välkomnande ut, det är pricken över i och mysigt att sätta fötterna på. Så kommer vi till minusdelen- det är katter som kräks och barn som spiller saker 🙈. Kan väl för allt i världen hända att barnen kräks och jag spiller också men ni fattar. Men just nu känns det ganska lugnt hemma. Katterna kräks inte så ofta, de är rumsrena och ta i trä men även ungarna börjar bli rumsrena:)

Jag har haft massor av mattor genom åren, men en som jag alltid alltid alltid återkommer till och älskar innerligt, det är plastmattan. Jag har några i husvagnen, några blev stulna förra vintern från förvaringen på campingen och jag blir fortfarande ledsen när jag tänker på det. De som är kvar kommer från mamma och pappas vind så de är gamla. Passar perfekt i förtältet och även inne i vagnen. Plastmattor ligger lite ”tungt” på golvet och är enkla att sopa av. Hemma dammsuger jag ju men i husvagnen sopas det. Plastmattorna håller inte fast i barr och sand som andra mattor kan göra. De är perfekta där.

Men även hemma är de storfavoriter. Bara slänga i badkaret när de är smutsiga och skrubba av lite, skölja och hänga upp. Det sista är det svåraste för jag har dåligt med upphängningsställen🙈 I köket och under matbordet har jag genom åren haft olika. Nu har jag ingen matta alls under köksbordet för det är för långt, och det har varit för många tallrikar som kastats i golvet fulla av mat😂men jag saknar att sätta fötterna på en varm matta, vi har ju ganska kalla golv också.

Det finns massor av plastmattor hos Kilands mattor !

Jag har suttit här länge nu, men inser att jag måste ta fram måttbandet:)

Speciellt den nere till vänster lockar något otroligt. 😍

Det får bli torsdagen tips så här när solen strålar:)

Kilands mattor 🌸🌸

Kommentarer

 1. Viola

  Tvättar mina mattor ute på gräsmattan, blöter upp dom med vattenslangen, sprayar på mattvätt (sprayflaska från Biltema, grym!), sköljer av och tar sen en fönsterskrapa och ”drar av” vattnet. Smidigt!

  1. familjenannorlunda

   Ja det gör jag på sommaren också, och sneglar på grannens mattpiskställning och önskar att det vore min:)

 2. carina

  Ett tips på att tvätta mattor,min svärmor hängde upp mattorna ute,sedan spolade dom av mattorna med högtryckstvätt,jag vet inte men hon kanske ”skrubbade” dom också,men det går ju att testa. Om du nu har en högtryckstvätt vill säga:-)

  1. familjenannorlunda

   Har en men måste byta kranen i garaget innan jag kan använda den🙈men funkar med vanlig slang också, det brukar jag göra på sommaren 👍

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing