Okategoriserade

Smart! Solskydd kanske?

Innehåller reklam och annonslänk för Matsmart

.

Alltså man kan shoppa efter olika kriterier:)

Jag minns ett tv-program, nån konstig realityshow tror jag, där en av tjejerna bara åt rosa saker 😜

Matsmart fick mig att dra på munnen med det här 😂

Alla blåa varor har hamnat i en alldeles egen kategori:)

Jag är ju kanske lättroad i överkant men sånt här tycker jag är jättekul :):)

Är den där Festisen god förresten? Jag har sneglat på den i butik men tyckt den ser lite läskig ut🙈

Jag ska beställa ikväll tänkte jag, jag brukar göra ett par beställningar i månaden. Alltid över femhundra för då blir det fraktfritt:)

När jag hittar solkräm till bra priser så slår jag alltid till.

Det går åt massor om man ska vara noga. Just den här är lite lite solskyddsfaktor men den är perfekt när man redan fått färg. Jag jobbar ju enligt metoden – gå ut i solen korta stunder, bli brun så har du solskydd automatiskt:)

Att smörja in mig är ju inte min melodi, men jag fattar ju att det är klokt. Så jag försöker i alla fall se till så det finns grejor:)

Barnen smörjs in👌🏼så oroa er inte. Men jag bränner mig så sällan, och när jag gör det blir jag sur och irriterad på mig själv och sen händer det inte på länge:)

Jag tycker det är amatörmässigt att bränna sig. Och jag skäms när det händer 😂🙈

Men, för de som är smartare och tar mer hand om sin hud än vad jag gör så är tipset att kolla Matsmart för de har mkt bra grejor 🙂

.

Nu måste jag skriva! Har precis avslutat ett responsmöte online och fått massa inspiration!

Hörs !

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing