Okategoriserade

Zoomat!

Helluuu:)

Idag har jag känt mig som en riktig kontorsmänniska:) Med möten med folk via datorn! Jag är ju så ensam i min vardag både i jobb och plugg, att det idag var väldigt roligt. Jag älskar att styra mina dagar själv så jag är helt nöjd med det jag gör men det är onekligen trevligt att ”träffa” kollegor 🙂

Zoom heter det, och det funkade ju fint.

Vi hade först en föreläsning vid tio, jag masade mig upp en kort stund innan 🙈

Ingen ser ju att man sitter i mysbrallor liksom. Otroligt intressant föreläsning om än om något jag nog aldrig kommer klara av, nämligen faktaböcker för barn. Själva faktan och texten – inga problem, men bilder! Bilderböcker är för mig ungefär som latin, fattar inget. Jo när jag läser en färdig fattar jag såklart, men vägen dit. Processen.

Jag skriver på en ungdomsroman i kursen, och skickar in 6-9 sidor komprimerad text, fullskrivna A4. De som skriver bilderböcker skickar in 6-9 uppslag med kanske en mening på varje sida. Easypeasy på ett sätt kan man tänka men jag har skitsvårt för att hålla mig kort:)

Grymt imponerad!

.

Sen drog jag och tränade. Min normala fredagsträning är klockan 14-15, och idag var det möte via zoom då. Helt galet att inte MINA planer är det viktigaste att ta hänsyn till 😂

Men då hann jag iaf få in ett pass mitt på dagen, så ett HIT-pass är avklarat. Jag hann hem och duscha innan mötet också 👌🏼

Sen har vi suttit och fått och gett respons.

Jag återkommer till det för nu kom Syrran och det är visst dags att laga middag!! Tjohej vad dagen gick fort !

Hörs senare 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing