Okategoriserade

Fråga!

Om man är lat, lite ointresserad och tycker det är skittråkigt att hålla på med cyklar… kan man använda sånt här då?

Skum som sprutas in i däcket och sen kan man köra vidare enligt deras instruktioner. Men hur länge då? En kvart? Ett år? En livstid?

Har nån testat, eller vet nåt? Inga ”jag tror” för det gör jag med🙈

Jag skulle kunna tänka mig att fylla på med skum lite då och då men att ideligen skruva loss däck, helst bakdäck med växlar och skit, flera gånger varje sommar på allas cyklar… det är så förbannat tråkigt och tar sån tid. Och! Jag gör alltid illa mig. Varenda gång så slutar det med att jag har fula onda rivsår eller liknande på händerna.

Så – skum i däcken? Fråga alla som kan veta och berätta 😘😘

Kommentarer

 1. Ulrika

  Min man tror det finns två sorters sprej. En som verkar förebyggande och lagar punkteringar samt en som man sprutar in när det är punka. Hur länge det håller beror på vad som orsakar punkteringen…

 2. Sama

  Inte svar på din fråga, men, har du testat att byta till självläkande slangar? Var ett riktigt halleluja-moment för mig när jag testade det. Förr kanske två punkteringar i månaden, nu eventuellt KANSKE en om året🙃 Max.

 3. Millan

  Har du någon cykelaffär i närheten?
  Ofta så är det billigare än när man köper lite pryttlar som inte fungerar i det långa loppet. Ofta så får man lite trevligt prat på köpet.
  Den där cykelhängaren som man hänger bak på bilen – var en god investering
  Man behöver inte kunna allt- tog ett tag efter min skilsmässa innan jag kunde fråga om hjälp. För jag skulle fanimig inte vara den som behövde varken det ena eller det andra.
  ”Jobbar fortfarande på det”

  1. familjenannorlunda

   Men grejen är att jag inte orkar köra till cykelfixaren heller 🙈. Saker ska bara vara hela och funka. Tar så mkt energi att greja med sånt här. Jag har ingen dragkrok på min bil, så hittills har jag fått knö in cyklarna i bilen vilket funkar finfint när de är små… mindre bra med större cyklar.
   Jag kan själv 😂🙈men har också lärt mig att fråga om hjälp:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing