Okategoriserade

När barnen är hemma

I annonssamarbete med Zcooly

.

Vissa saker tål att berätta och berätta om hur många gånger som helst. Dit hör helt klart Zcooly 👌🏼

Ni vet nog vad det är vid det här laget men för säkerhets skull – det är lärande spel inom matematik.

Spelen är utvecklade i samråd med erfarna pedagoger och är uppbyggt som en ö där varje plats på ön är ett eget spel.

Det är för barn mellan 5-12 år och de följer läroplanen och varje årskurs:)

Vi har haft Zcooly sen det var nytt och är fortfarande mer än nöjda. Det kommer nya spel mellan varven och ju mer barnen spelar ju roligare och svårare blir spelet.

Det fortsätter hela tiden att utmana. ⭐️

Jordan är otroligt duktig på matte men tycker ändå att spelen är roliga, och han får fundera han med:)

I de här annorlunda tiderna som är, när barnen inte får gå till skolan med minsta lilla symtom på förkylning så tycker jag som förälder att det är extra bra att kunna erbjuda dem ett både roligt och lärande alternativ. För sanningen att säga så hänger de mycket framför mindre pedagogiska spel på datorn🙈

Med Zcooly får de det bästa av två världar, de får öva sig på matte och de får göra det genom att spela spel. De uppfattar det inte som nytta utan enbart som ett rent nöje:)

Jordan och Jamie har varsin profil med varsin avatar som de kan byta kläder på, och även ”köpa” nya outfits till. Det gör man genom de poäng man tjänar när man spelar.

Alla spelen är roliga, de fokuserar på olika saker inom matematik, men en sak har alla gemensamt. Man behöver inte stressa, utan man får ta den tid man behöver för att tänka👌🏼.

Sen, som förälder så uppskattar jag väldigt mycket att det inte är en massa höga pling och tjut, utan att det är lugnt.

Båda killarna älskar att spela Zcooly. Nu har jag ju äntligen skaffat en surfplatta men det går lika bra på mobilen som vi kört förr.

Jag tycker att ni ska prova, och tipsa också alla era vänner om Zcooly. För just nu kan ni testa helt gratis i en månad🤗

Klicka här eller ange carolawetterholm

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing