Okategoriserade

The rest:)

Ja sorry för abrupt avslut av förra inlägget 😂

Syrran dök upp och då insåg jag att det var dags att laga mat kanske. Så det gjorde vi:)

Sen var det full snurr runt middagsbordet, även om det fattades lite ungar. De droppade in allt eftersom och till slut var alla mätta och glada. En del gladare än andra men alla mätta iaf:)

På instagramstories finns lite klipp som visar intelligensnivån här hemma;) Alltså Corona har ändrat våra fredagkvällar! Tidigare brukade en eller båda av Corrinda och Patricia vara på väg ut i nattlivet, men nu… inte så mycket kul nattliv att tala om. I stället satt de och filmade sig själva i micron.

Ja filmade sig själva i micron 😂

Vår micro har en spegellucka och när man sitter vid bordet så blir spegelbilderna förvrängda, lite som i Skrattkammaren på Gröna Lund. Det är så ofta som alla sitter och garvar åt hur de ser ut i den där luckan. Jag sitter alltid med ryggen emot och missar det roliga, men kidsen mitt emot sitter ju och vrider och vänder för att få till kul spegelbilder.

Sen fikade vi. Jag missade ju träningen idag, och en av killarna hade bakat bullar. Och Patricia kom med en hemleverans så även jag fick bullar😅. Så goda:)

Jag har köpt jäst. För alla bakar nu och jag vill också kunna säga att Corona fick mig att baka bullar 😉

Jag hatar det nämligen för det tar sån tid. Veva ihop deg, jäsa, baka bullar, jäsa på plåt, grädda. Jag har ledsnat redan när jag ställer bunken på jäsning första gången och ännu mer när jag diskat upp allt. Men om jästen inte hinner mögla så kanske det blir bullbak även av mig. Sist det hände var…? Tror faktiskt inte jag bakat bullar sen vi flyttade hit och det är fjorton år sen🙈

Möjligen kanske eventuellt lussebullar men jäkligt tveksamt.

Det jäkliga är att jag är (var?) rätt bra på det. Bullarna blir fina och goda. Återstår att se:)

.

Jag HAR ju tränat idag, bara ”fel”pass, men det känns rejält i kroppen. Det var ett slitigt men kort pass, men resten av veckan sitter fortfarande kvar. Det ska bli Najs med vila i morgon.

Som vanligt på fredagar så tar syrran och jag Doris på långpromenad , och i kväll var det ganska behagligt väder.

Hon var ganska behaglig hon med🙈

Vi hinner avhandla mycket under de cirka tiotusen steg det brukar bli. Idag pratade vi om Robinson, som hon inte kollar på;) Corona för det är oundvikligt, fotbollsträningar, Chris Hemsworth, katter, träning, korkade människor, och tja lite sånt:)

Nu tror jag bestämt att jag ska väcka Jamie som somnat i kökssoffan:) Jag letade efter honom när jag kom hem utan att hitta honom, så jag trodde han var nere hos tjejerna och kollade film. Så upptäckte patricia honom där nån timme senare och nu hör jag från vardagsrummet hur han snusar:)

Lilla gubben:)

Vi hörs i morgon 😘natti natti 🙂

Kommentarer

 1. samps

  camilla hamid har (för typ nån vecka sen) lagt upp recept på kanelbullar utan jäst på sin instagram, kan ju vara värt att kolla till en nästa gång om du inte orkar med själva jäsningen 😉

 2. Sara

  Baka bullar efter ”Baka med Fridas” recept. Man jäser bara bullarna på plåten och degen kladdar nästan ingenting! Bullarna blir inte alls lika saftiga och fina av andra recept

 3. Tant Någorlunda

  Baka tupperwarebullar. De behöver bara käsa en gång och det går fort. Ingen knådning eller nånting sånt krångligt. Du har bullar på bordet inom en timme 👍

  1. familjenannorlunda

   👍👍jag kollar inte på datum utan på hur det ser ut och luktar/smakar. Men stoppar den i en glasburk ändå! Förlängd tid är förlängd tid:) Tack!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing