Okategoriserade

Best Canvas:)

Innehåller reklam och annonslänk för BestCanvas

.

Handen på hjärtat men hur många av oss har inte superfina bilder i digitalt format, eller kanske möjligen på papperskopior? Som ligger i en låda, på en hårddisk eller i nåt moln och bara… ligger?

Jag har MASSOR🙈

I mitt album på mobilen har jag i skrivande stund 32769 stycken:) Trettiotvåtusensjuhundrasextionio.

De backupas i nåt moln också, men det är ju ändå i mobilen jag vill ha dem, för de är ju där ifrån man oftast visar sina bilder.

Men varför inte plocka fram de där extra fina och göra en, eller flera  canvastavlor av dem? Jag är inte så mycket för fancy konst utan föredrar vardagsmotiv, och har några uppförstorade fotografier. (I matkällaren, uppradade på golvet bakom potatislåren, med trasiga glas;) )

Men jag har den här canvastavlan i köket ♥

canvastavla

Den sitter på paradplats:) Bilden är tagen sommaren 2012, Jamie hade ganska precis fyllt ett år.

Alla som kommer hit ser den och alla tycker att den är superfin, såklart, nåt anat vågar ju ingen säga;)

Men man kan ju även göra en fotovägg, vilket var min tanke i köket, men än så länge har jag inte kommit till skott…

bestcanvas

BestCanvas.se har lösningen till både mina, och kanske era, funderingar på vad man ska göra med de finaste fotona, de som har en speciell plats i hjärtat.

Där kan man enkelt skapa sin egen fotokonst på canvas, och det är enbart högsta kvalitet på allt, såklart. Den modernaste tekniken och de bästa materialen.

Man laddar bara upp den bild man vill ha, sen kan man ändra beskärningen om man vill. Man väljer vilket format man vill ha, vilken tjocklek på ramen man önskar, och hur man vill ha kanterna och sånt, och om man vill ha den i färg eller svartvitt.

Sen är det klart. Supereasy deluxe:) Alltså på riktigt, super enkelt. Tag några minuter bara:)

De har även andra produkter, kanske en mugg med foto på, en musmatta eller ett pussel? Det har vi gjort, och det var hur kul som helst. Barnen fick det i bitar och sen fick de lägga det:)

Ett roligt sätt att avslöja en överraskning kanske? Jag gjorde ett pussel på en bild av alla barnen, tagen samtidigt som bilden till tavlan, och de byggde det så många gånger, tyckte det var otroligt roligt.

Bara fantasin sätter gränser:)

På BestCanvas har de både massor av inspirerande bilder och även användbara tips hur man tar det där perfekta fotot som sen kanske hamnar på väggen. Som det här↓, visst är det magiskt?

bestcanvas

 

Jag ska nog kolla lite i min kamerarulle typ NU, för nu fick jag lite inspiration:)

Ni kan använda koden CAROLAWETTERHOLM och få 15% rabatt, om ni blir lika sugna som jag på att göra något kreativt:)

Ni hittar BestCanvas här:)

 

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing