Okategoriserade

Längtar!

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

.

Det tar lite längre tid nu när man beställer online. Det gör egentligen ingenting, men man har ju blivit så bortskämd med att allt går snabbt 🙈

Jag har en beställning från Cellbes som ligger på Ica och väntar!! Jag hann inte hämta ut den idag och jag har verkligen toklängtat efter den:)

Jag har nämligen beställt den där jeansjackan jag pratade om förut:)

Jag kunde inte sluta tänka på den, och då brukar det bli ett favoritplagg:) Om jag glömmer av det efter att ha stängt ner sidan så är det tvärtom🙈

Men nu ligger den och väntar!! Dessvärre är det svinkallt ute igen, men snart är det maj och då är det jeansjacka på oavsett väder. Man får dra en hoodie under eller en poncho över men det är inte tal om vinterjacka då längre 🙂

Kanske en sån här poncho ?

Den tyckte jag var fin 🙂

En annan sak:

Kanske börjar bli dags för badkläder? Då kan det ju sitta fint med lite rabatt:)

Ooops! Måste greja! Återkommer Asap!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing