Okategoriserade

Happyhappy:)

InnehÄller reklam och annonslÀnk för Cellbes

.

SÄdÀrja!!

Jeansjackan Ă€r hemma 😍

Den sitter perfekt, jag har svĂ„rt nĂ€r klĂ€der sitter Ă„t över axlarna, och överarmarna, men den hĂ€r sitter som en smĂ€ck 🙂

Det Ă€r ju en jacka och jag vill kunna ha en kofta/hoodie under och det gĂ„r alldeles utmĂ€rkt utan att för den delen vara för stort utanđŸ‘ŒđŸŒ

GÄr enkelt att vika upp Àrmarna, jag gör ofta det, kanske en 80-talsgrej vad vet jag, men tycker det Àr snyggt.

TvĂ„hundra poĂ€ng av tio 🙂

Jag vet att nÄgra av er bestÀllt samma, Àr ni lika happyhappy som jag Àr :)?

Jag hade Àven bestÀllt den hÀr toppen

Finns i grönt ocksÄ och jag hade svÄrt att vÀlja.

Men den var sĂ„ skön och satt sĂ„ bra att jag nog bestĂ€ller den med🙈 NĂ€r man hittar sin grej sĂ„ gör jag ofta sĂ„, trivs jag i ett plagg sĂ„ har jag mer Ă€n gĂ€rna samma fast i olika fĂ€rger 🙂

Jag tycker jĂ€ttemycket om smock och nĂ€r den sitter i nederkant sĂ„hĂ€r sĂ„ fĂ„r tröjan sĂ„ fint fall. Ringningen Ă€r perfekt och holkĂ€rm bekvĂ€mt och snyggt. Älskar för övrigt den hĂ€r orange-korall fĂ€rgen. Kommer bli Ă€nnu snyggare nĂ€r man blivit en aning mindre vinterblek 🙂 Och borde fotats utomhus men det började regna… aprilvĂ€dret i ett nötskal 🙈

Nu ska jag gĂ„ till bibblan och hĂ€mta böcker! Återkommer senare 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing