Okategoriserade

Happyhappy:)

Innehåller reklam och annonslänk för Cellbes

.

Sådärja!!

Jeansjackan är hemma 😍

Den sitter perfekt, jag har svårt när kläder sitter åt över axlarna, och överarmarna, men den här sitter som en smäck 🙂

Det är ju en jacka och jag vill kunna ha en kofta/hoodie under och det går alldeles utmärkt utan att för den delen vara för stort utan👌🏼

Går enkelt att vika upp ärmarna, jag gör ofta det, kanske en 80-talsgrej vad vet jag, men tycker det är snyggt.

Tvåhundra poäng av tio 🙂

Jag vet att några av er beställt samma, är ni lika happyhappy som jag är :)?

Jag hade även beställt den här toppen

Finns i grönt också och jag hade svårt att välja.

Men den var så skön och satt så bra att jag nog beställer den med🙈 När man hittar sin grej så gör jag ofta så, trivs jag i ett plagg så har jag mer än gärna samma fast i olika färger 🙂

Jag tycker jättemycket om smock och när den sitter i nederkant såhär så får tröjan så fint fall. Ringningen är perfekt och holkärm bekvämt och snyggt. Älskar för övrigt den här orange-korall färgen. Kommer bli ännu snyggare när man blivit en aning mindre vinterblek 🙂 Och borde fotats utomhus men det började regna… aprilvädret i ett nötskal 🙈

Nu ska jag gå till bibblan och hämta böcker! Återkommer senare 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing